bir an ben mi actim konuyu dedimKızlarrr 2 bucuk yaşnda bi kızım 6 aylık oglum var emziriyorum . Ve doğru düzgün korunmuyoruz bazen prezervatif, ama genel olarak geri çekilme. İlkden sonra 15 ay korunduk böyle ama ozamanlar olursa da olsun dediğim icin önemsemiyodm. Ama Asla ve asla 3. Düşünmüyorum düşünmem de . Ödüm kopuyor yani. Şimdiye kadar 3-4 test yapmışımdır heralde. Üşütsem ,heh bu sefer kesin hamileyim naneyi yedik diye dolanmaya başlıyorum.
Geçen saglık ocağında sordum iğne ve hap için hamilelik testi yaptır ona göre istersen hap al eczaneden yada iğne dedi ama bu ikisnden birini kullandığın sürece adet olmuycaksın dedi biraz da gönülsüz söyledi içime sinmedi. Tekrar gidicem önümüzdeki hafta önce test yaptırıcam.
Spiralden korkuyorum ki onlada hamile kalanlar varmış. Prezervatifte kullanamıyoruz.
Bana bişey önerin lütfen iki seçenek kalıyo iğne ve hap. Özellikle iğneyi Kullanan varsa acil yorum bekliyorum napıcam şaşırdım etkili koruyo mu güvenilir mi . Kullananlardan direkt duysam çok iyi olur
Çok teşekkür ederim ❤ hamileyken devlet hast. Olduğu için diğer gebelerin doktorla konusmalarını duyuyoduk mecbur ve sayamadığım kadar çoktu spiralle hamile kaldım diyenSpiralle hamile kalma olasılığı yok denecek kadar çok az ayrıca iğne ve doğum kontrol hapları adet kesmez düzenler çünkü hormon içeriyor bence bi kadın doğum doktoruyla konuş 3 aylık iğneler var ama emziriyosan bişi diyemem ilaçlar konusunda ama doğum kontrolü için spiral en güvenli yöntem takması çok kolay ve acısız oluyor zaten Dr takıyor
Çok sağol yorumun için canımmbir an ben mi actim konuyu dedimcanim bi saglik sorunun yoksa igne kullan ben kullanamiyorum epilepsi ve migren var bende tetikliyor 1 ayda 5 6 kez acillik oldum ama spiral en sagliklisi diyorlar ben de taktirmaktan cekiniyorum yarin yasmin alcam insallah kendimi toparlayinca da spiral geri cekilme.pek bi yontem degil ya cekilse bile hamile kalan var bende suan oyle.korunuyorum (umarim)
yazin kestim emzirmekten ama cok tedirginim dedigin gibi adet olmam bile beni ikna etmiyor cogu zaman adetken hamileysem moduna giriyorumÇok sağol yorumun için canımmyaa hiç güvenilir değil ve benim tehlikeye atmamam lazim bi şansım daha yok artık 3 aylık iğne kafama yattı gibi benimde cnm bende ayın 9unda gidicem bide önce kadın doğumda hamilelik testi yaptırmam gerekıyomuş yaa iğne veya hap kullanmaya başlamadan önce,
sen emziriyo muydun ya unuttum ben kusura bakma cnm
merhaba siz yasmini kullandiniz miCanım spiral kaydıysa falan bilemiyorum ama genelde çok düşük olasılık ama 1 yıl falan kullanmakla kesilmez adetin çünkü dediğim gibi doğum kontrol hapları adet kesmez düzenler çünkü hormon içeriyor canım diane yasmin ella hatta içeriklerini netten okuyabilirsin ❤
Tamam canim çookk teşekkür ederimCanım spiral kaydıysa falan bilemiyorum ama genelde çok düşük olasılık ama 1 yıl falan kullanmakla kesilmez adetin çünkü dediğim gibi doğum kontrol hapları adet kesmez düzenler çünkü hormon içeriyor canım diane yasmin ella hatta içeriklerini netten okuyabilirsin ❤
Qlarista çok iyi hem emzirenlerde kullanabiliyorKızlarrr 2 bucuk yaşnda bi kızım 6 aylık oglum var emziriyorum . Ve doğru düzgün korunmuyoruz bazen prezervatif, ama genel olarak geri çekilme. İlkden sonra 15 ay korunduk böyle ama ozamanlar olursa da olsun dediğim icin önemsemiyodm. Ama Asla ve asla 3. Düşünmüyorum düşünmem de . Ödüm kopuyor yani. Şimdiye kadar 3-4 test yapmışımdır heralde. Üşütsem ,heh bu sefer kesin hamileyim naneyi yedik diye dolanmaya başlıyorum.
Geçen saglık ocağında sordum iğne ve hap için hamilelik testi yaptır ona göre istersen hap al eczaneden yada iğne dedi ama bu ikisnden birini kullandığın sürece adet olmuycaksın dedi biraz da gönülsüz söyledi içime sinmedi. Tekrar gidicem önümüzdeki hafta önce test yaptırıcam.
Spiralden korkuyorum ki onlada hamile kalanlar varmış. Prezervatifte kullanamıyoruz.
Bana bişey önerin lütfen iki seçenek kalıyo iğne ve hap. Özellikle iğneyi Kullanan varsa acil yorum bekliyorum napıcam şaşırdım etkili koruyo mu güvenilir mi . Kullananlardan direkt duysam çok iyi olur
Ben sadece diane kullandım canım 6 ay sonra bebek istediğim için doktor tavsiyesiyle bıraktımmerhaba siz yasmini kullandiniz mi
yan etkisi var miydi peki kilo.alimi tuylenme gibiBen sadece diane kullandım canım 6 ay sonra bebek istediğim için doktor tavsiyesiyle bıraktım
Hapın ilk aylar korumadigini biliyorsunuz değil mi?Canım 3 aylık iğnede kesinlikle adet olmuyorsun ve daha çok stres oluyorsun doktorum öyle söylemişti,,,,
Hap ve aylık iğne en iyi yöntem eğer hap içmeyi unuturum diyorsan en mantıklısı aylık iğne bende bugün vurduracaktım aylık iğne ama sağlık ocağında yokmuş hap aldım tekrar
İlk ay sadece dikkatli olunması gerekiyor zaten ilk ayım değil yani yaklaşık 6 aydır kullanıyorumHapın ilk aylar korumadigini biliyorsunuz değil mi?
Canım ben zaten kiloluyum ama hapı kullanınca kilo almadım kullanma ve sivilce problemim de olmadı ama depresif duygular yaşıyordumyan etkisi var miydi peki kilo.alimi tuylenme gibi
Çok teşekkür ederim, bana eczaneden alıp kullanmaya başlayabilirsin demişlerdi. Yarın kendim alıp başlasam olur mu ki acaba yoksa tekrar görüşmem gerekir miQlarista çok iyi hem emzirenlerde kullanabiliyor
deneyebilirim bunu ya. depresif duygu ilac almasamda varCanım ben zaten kiloluyum ama hapı kullanınca kilo almadım kullanma ve sivilce problemim de olmadı ama depresif duygular yaşıyordum
Tamam canım çok teşekkür ederim, aylık iğne de sanırımm emzirirken olmuyormuş. Hap içime sindi gibi yaCanım 3 aylık iğnede kesinlikle adet olmuyorsun ve daha çok stres oluyorsun doktorum öyle söylemişti,,,,
Hap ve aylık iğne en iyi yöntem eğer hap içmeyi unuturum diyorsan en mantıklısı aylık iğne bende bugün vurduracaktım aylık iğne ama sağlık ocağında yokmuş hap aldım tekrar
Ayy kız benimde öyle zaten depresifim iyice kötü olmayim dadeneyebilirim bunu ya. depresif duygu ilac almasamda vartesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?