Hamilemiyim diye düşünmekten psikolojim bozuldu

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.082
4.167
173
Kızlarrr 2 bucuk yaşnda bi kızım 6 aylık oglum var emziriyorum . Ve doğru düzgün korunmuyoruz bazen prezervatif, ama genel olarak geri çekilme. İlkden sonra 15 ay korunduk böyle ama ozamanlar olursa da olsun dediğim icin önemsemiyodm.
3. Düşünmüyorum düşünmem de . Şimdiye kadar 3-4 test yapmışımdır heralde

Geçen saglık ocağında sordum iğne ve hap için hamilelik testi yaptır ona göre istersen hap al eczaneden yada iğne dedi ama bu ikisnden birini kullandığın sürece adet olmuycaksın dedi biraz da gönülsüz söyledi içime sinmedi. Tekrar gidicem önümüzdeki hafta önce test yaptırıcam.

Spiralden korkuyorum ki onlada hamile kalanlar varmış. Prezervatifte kullanamıyoruz.

Bana bişey önerin lütfen iki seçenek kalıyo iğne ve hap. Özellikle iğneyi Kullanan varsa acil yorum bekliyorum napıcam şaşırdım etkili koruyo mu güvenilir mi . Kullananlardan direkt duysam çok iyi olur

Son düzenleme:
Spiralle hamile kalma olasılığı yok denecek kadar çok az ayrıca iğne ve doğum kontrol hapları adet kesmez düzenler çünkü hormon içeriyor bence bi kadın doğum doktoruyla konuş 3 aylık iğneler var ama emziriyosan bişi diyemem ilaçlar konusunda ama doğum kontrolü için spiral en güvenli yöntem takması çok kolay ve acısız oluyor zaten Dr takıyor

bir an ben mi actim konuyu dedim canim bi saglik sorunun yoksa igne kullan ben kullanamiyorum epilepsi ve migren var bende tetikliyor 1 ayda 5 6 kez acillik oldum ama spiral en sagliklisi diyorlar ben de taktirmaktan cekiniyorum yarin yasmin alcam insallah kendimi toparlayinca da spiral geri cekilme.pek bi yontem degil ya cekilse bile hamile kalan var bende suan oyle.korunuyorum (umarim)

Çok teşekkür ederim ❤ hamileyken devlet hast. Olduğu için diğer gebelerin doktorla konusmalarını duyuyoduk mecbur ve sayamadığım kadar çoktu spiralle hamile kaldım diyen ben alttan muayene bile olamıyorum bu yuzden de korkuyorum
Aa bana neden saglık ocağında adet olmayacaksın dediler acaba misal 2 sene kullanırsan hic olmayacaksın, genelde emzirirken 3 aylık iğne öneriyoruz ama sen bilirsin dedi

Çok sağol yorumun için canımm yaa hiç güvenilir değil ve benim tehlikeye atmamam lazim bi şansım daha yok artık 3 aylık iğne kafama yattı gibi benimde cnm bende ayın 9unda gidicem bide önce kadın doğumda hamilelik testi yaptırmam gerekıyomuş yaa iğne veya hap kullanmaya başlamadan önce,
sen emziriyo muydun ya unuttum ben kusura bakma cnm

Canım spiral kaydıysa falan bilemiyorum ama genelde çok düşük olasılık ama 1 yıl falan kullanmakla kesilmez adetin çünkü dediğim gibi doğum kontrol hapları adet kesmez düzenler çünkü hormon içeriyor canım diane yasmin ella hatta içeriklerini netten okuyabilirsin ❤

yazin kestim emzirmekten ama cok tedirginim dedigin gibi adet olmam bile beni ikna etmiyor cogu zaman adetken hamileysem moduna giriyorum

merhaba siz yasmini kullandiniz mi

Tamam canim çookk teşekkür ederim ❤❤

Qlarista çok iyi hem emzirenlerde kullanabiliyor

Canım 3 aylık iğnede kesinlikle adet olmuyorsun ve daha çok stres oluyorsun doktorum öyle söylemişti,,,,
Hap ve aylık iğne en iyi yöntem eğer hap içmeyi unuturum diyorsan en mantıklısı aylık iğne bende bugün vurduracaktım aylık iğne ama sağlık ocağında yokmuş hap aldım tekrar

Hapın ilk aylar korumadigini biliyorsunuz değil mi?

Qlarista çok iyi hem emzirenlerde kullanabiliyor
Çok teşekkür ederim, bana eczaneden alıp kullanmaya başlayabilirsin demişlerdi. Yarın kendim alıp başlasam olur mu ki acaba yoksa tekrar görüşmem gerekir mi

Tamam canım çok teşekkür ederim, aylık iğne de sanırımm emzirirken olmuyormuş. Hap içime sindi gibi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…