hamilemiyim değilmiyim

ozdensinan2010

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
5
8
herkese merhaba :) sizlere bir sorum olacak arkadaşlar. 10 aylık evliyim. normalde düzenli bir adet takvimim vardır ancak bu ay 12 şubat günü adet olmam gerekirken olmadım 16 şubatta da kan tahlili yaptırdım ancak sonucta sadece negatif yazıyor beta hcg değeri falan yazmıyordu. ayrıca 2 sabahtır midem tuhaf uyanıyorum. bulantı değil tam olarak ama öğürsem kusacak gibi hissediyorum ama sadece bu his var kusma yok. birde kasıklarımda hafif batmalar var arada belime de vuruyor bu batma hissi. ayrıca her adet döneminde adet günümden bi kaç gün önce tatlı krizlerim olurdu göğüslerim acırdı karnım beni rahatsız edecek şekilde kaskatı olurdu ama bu kez hiç biri olmadı üstelik tatlıyı ağzıma alasım yok. bide adet günümden bi kaç gün önceden beri arada merdivenlerden inip çıkarken gözlerim kararıyor. benim gibi olan var mı? hamile miyim değilmiyim şüphede kaldım. şimdiden herkese tşk ederim :)

Öyle güzel tasvir etmişsiniz ki gebeyken olanları, ben bile bu kadar hissetmedim kendimde. Anlat deseniz bu kadar anlatamam. Bence kendi psikolojinizin oyunu. Regl olmanıza da engel oluyor bu durum. Kan tahlilinde de beta hcg değeri düşükmüş, hamile değilsiniz.

Öyle güzel tasvir etmişsiniz ki gebeyken olanları, ben bile bu kadar hissetmedim kendimde. Anlat deseniz bu kadar anlatamam. Bence kendi psikolojinizin oyunu. Regl olmanıza da engel oluyor bu durum. Kan tahlilinde de beta hcg değeri düşükmüş, hamile değilsiniz.

Ama soyle bisey var ki ben bu forumda okuduklarima gore bu durumu yaşayan cok bayan olmuş. Siz nasıl bu kadar kesin bi sekilde hamile degilsiniz diyebiliyorsunuz

Mide bulantisi hemen baslamiyor. 40 gunden sonra basliyor. O kadar mide bulantisina kan tahlilinde kesin cikardi. Hamile kalmayi istemekte adeti geciktirip hamile belirtilerini yasatir psikolojik olabilir. Yada baska bir rahatsizlik tan dolayi olabilir. Gecikme olursa zaten dr kontrolune gitmeniz gerekir

Ama soyle bisey var ki ben bu forumda okuduklarima gore bu durumu yaşayan cok bayan olmuş. Siz nasıl bu kadar kesin bi sekilde hamile degilsiniz diyebiliyorsunuz
Kan testi sonucu ile doktora giderseniz o da size hamile değilsiniz diyecek ama. Gebelik ilk önce ve en erken kanda belli olur. Gel kese var mı bakalım demez ki doktor. Bugün gitseniz yine kan tahlili isteyecek. Tahliliniz negatifken buradan sorduğunuz sorunun cevabı tahmin olmaktan öteye gidemez.

Kan testi sonucu ile doktora giderseniz o da size hamile değilsiniz diyecek ama. Gebelik ilk önce ve en erken kanda belli olur. Gel kese var mı bakalım demez ki doktor. Bugün gitseniz yine kan tahlili isteyecek. Tahliliniz negatifken buradan sorduğunuz sorunun cevabı tahmin olmaktan öteye gidemez.

Evet dogru söylüyorsunuz. Kan negatifken gebelik yok denilir baska seçenek yok. Benim merak ettiğim zaten bu forumda okuduğuma göre kan testi negatif çıkıp hamile kalan çok olmuş. Fikir alışverişi yapmaktı. Daha dogrusu bu süreçte neler yaşamışlar onlari sormakti. Sanırım eksik anlatmışım

Mide bulantisi hemen baslamiyor. 40 gunden sonra basliyor. O kadar mide bulantisina kan tahlilinde kesin cikardi. Hamile kalmayi istemekte adeti geciktirip hamile belirtilerini yasatir psikolojik olabilir. Yada baska bir rahatsizlik tan dolayi olabilir. Gecikme olursa zaten dr kontrolune gitmeniz gerekir
Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet biraz daha bekleyip zaten bi kadin doğuma gitmeyi düşünüyorum. Adet olmakta olamamakta başa bela vallahi.

X