- Konu Sahibi lavinmelek
-
kızlar ben aranıza yeni katıldım benim eşim askerr ver son adet tarihim 15.eylül.2013 ve eşim eylülün 23nde izne geldi yani 8 gün sonra ve yanımda 1 hafta kaldı yumurtlama dönemmimdede evdydi benim 2 yaşında bi kzım var evet kızlar adet günüme 6 gün var ve şu belirtileri yaşıyorum (şimdi diyceksinziki ikinci hamileleğin olucak olursa anlaman lazım diye ama gerçekten hiç akllıma gelmiyor ozamn neler yaşadığım çünkü kzım süpriz bi şeklilde olmuştu)
-göğüslerim benim normalde regl günüme 1 hafta kala ağrırdı ve şişerdi bu sefer regl gnüme daha 2 hafta varken felaket bi şekilde ağrımaya başladı ve uçları hassaslaştı.
-dudaklarımda kuruluk var anlam veremdim normalde hiç olmazdı
-göz kapaklarımda ağrı ve yanma var sürekli kapatmak hissi geliyor
-kasıklarımda ve belimdeki ağrılar çok erken başladı
-kasıklarıma ani bir kramp giriyor ve çok canımı yakıyor
-ve bu sabah kalktığımda karnımda felaket bir ağrı vardı anlam veremdm gaz sancıcı gibi ama değil hala devam ediyor
-sürekli idrar sıkışması yaşıyorum tuvaletten çıkamıyorum desem yeridir
-ve kasıklarımda baskı var onu hiseddiyrm birşey sanki balon gibi bişey yerleştirmiş eğildğimde ağrı yapıyor
-kızlarr sizce hamilemiyim lütfen bana bi bilgi verin eşimde çok istiyor ben istemekle istememk arasında kaldım olursa sevnrm olmazsa üzlümem anlycğnz şimdiden teşekkürler...
ya aynen benımde 2 hafta var ve bende sadece gozlerımde yanma hıssı uyuyasım gelıyo göz kapagım agırlaştı. ama dıger belırtıler yok aceba adetıme yakınmı hıssedıcem yada normalmi anlams deglım .s
sizce bu belirtilerle hamilemiyim bunları yaşayıpta hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmıı??? :26:
forumda senın gıbı yazıp hamıle kalan cok var bence adetın gecsın test yaptır hemde haber wer :)
adetime tam 5 gün var sabah kalkar kalmaz ilk idrarla gebelik testi yaptım 2. çizgi varla yok arası bişey benmi görmek istiyorum yoksa orda varmı bilememdim şimdi çıkması mümkünmü yoksa daha çokmu erken :18:
Buyuk ihtimal hamilesin regl zamanin henuz gelmedihi icin 2. Cizgi silik cikmistir
bende yeni katıldım aranıza yanlızım bana yardımcı olur musunuz bayanlar .bizde çocuk için deniyoruz bende de aşırı derece de kasık ve karın ağrısı oluyordu şu an adetime 5 gün kaldı.gögüslerimi taşıyamıyorum sizce hamilemiyim
inşallah ikimizinde olur ya olur haberleşeelim
kızlar hadi hakkımızda hayırlısı inşallah .. bnmde son adet tarihim 10 eylül bende de size yakın şikayetler var.. lavin seninde dediğin gibi bnmde göğüslerim adetime 1 hafta kala başlardı ama bu sefer 10 gün kala başladı.. belimde ağrıyor.. umarım yarın birgün diğer günler kırmızılar gelmez.. ağustosta düşük yaptım ve çok istiyorum. rabbim sağlıklı sıhhatlisini versin.. İnşallah bu bayram bize çifte mutluluk olur..[/Q]
inşallah canım ya senin bugün adet olman lazımdı olmadın bence 2 gn sonra test yap ve bize haber ver canım
kızlar hadi hakkımızda hayırlısı inşallah .. bnmde son adet tarihim 10 eylül bende de size yakın şikayetler var.. lavin seninde dediğin gibi bnmde göğüslerim adetime 1 hafta kala başlardı ama bu sefer 10 gün kala başladı.. belimde ağrıyor.. umarım yarın birgün diğer günler kırmızılar gelmez.. ağustosta düşük yaptım ve çok istiyorum. rabbim sağlıklı sıhhatlisini versin.. İnşallah bu bayram bize çifte mutluluk olur..[/Q]
inşallah canım ya senin bugün adet olman lazımdı olmadın bence 2 gn sonra test yap ve bize haber ver canım
evet canım.. beklemedeyim inşallah hayırlı haberler verebilirim..
evet canım.. beklemedeyim inşallah hayırlı haberler verebilirim..
inşallah canım ya benim bi kızım var allahım olmayanlara versin. benim ilk bebeğimde karnımda öldü 7 aylık ondan sonra hemen kzım oldu belki sennde öyle olur hemn kalmışsındır hamile cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?