• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim değilmiyim belirtiler varr

lavinmelek

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
42
0
6
34
İstanbul
kızlar ben aranıza yeni katıldım benim eşim askerr ver son adet tarihim 15.eylül.2013 ve eşim eylülün 23nde izne geldi yani 8 gün sonra ve yanımda 1 hafta kaldı yumurtlama dönemmimdede evdydi benim 2 yaşında bi kzım var evet kızlar adet günüme 6 gün var ve şu belirtileri yaşıyorum (şimdi diyceksinziki ikinci hamileleğin olucak olursa anlaman lazım diye ama gerçekten hiç akllıma gelmiyor ozamn neler yaşadığım çünkü kzım süpriz bi şeklilde olmuştu)
-göğüslerim benim normalde regl günüme 1 hafta kala ağrırdı ve şişerdi bu sefer regl gnüme daha 2 hafta varken felaket bi şekilde ağrımaya başladı ve uçları hassaslaştı.
-dudaklarımda kuruluk var anlam veremdim normalde hiç olmazdı
-göz kapaklarımda ağrı ve yanma var sürekli kapatmak hissi geliyor
-kasıklarımda ve belimdeki ağrılar çok erken başladı
-kasıklarıma ani bir kramp giriyor ve çok canımı yakıyor
-ve bu sabah kalktığımda karnımda felaket bir ağrı vardı anlam veremdm gaz sancıcı gibi ama değil hala devam ediyor
-sürekli idrar sıkışması yaşıyorum tuvaletten çıkamıyorum desem yeridir
-ve kasıklarımda baskı var onu hiseddiyrm birşey sanki balon gibi bişey yerleştirmiş eğildğimde ağrı yapıyor
-kızlarr sizce hamilemiyim lütfen bana bi bilgi verin eşimde çok istiyor ben istemekle istememk arasında kaldım olursa sevnrm olmazsa üzlümem anlycğnz şimdiden teşekkürler...
:3:

kızlar ben aranıza yeni katıldım benim eşim askerr ver son adet tarihim 15.eylül.2013 ve eşim eylülün 23nde izne geldi yani 8 gün sonra ve yanımda 1 hafta kaldı yumurtlama dönemmimdede evdydi benim 2 yaşında bi kzım var evet kızlar adet günüme 6 gün var ve şu belirtileri yaşıyorum (şimdi diyceksinziki ikinci hamileleğin olucak olursa anlaman lazım diye ama gerçekten hiç akllıma gelmiyor ozamn neler yaşadığım çünkü kzım süpriz bi şeklilde olmuştu)
-göğüslerim benim normalde regl günüme 1 hafta kala ağrırdı ve şişerdi bu sefer regl gnüme daha 2 hafta varken felaket bi şekilde ağrımaya başladı ve uçları hassaslaştı.
-dudaklarımda kuruluk var anlam veremdim normalde hiç olmazdı
-göz kapaklarımda ağrı ve yanma var sürekli kapatmak hissi geliyor
-kasıklarımda ve belimdeki ağrılar çok erken başladı
-kasıklarıma ani bir kramp giriyor ve çok canımı yakıyor
-ve bu sabah kalktığımda karnımda felaket bir ağrı vardı anlam veremdm gaz sancıcı gibi ama değil hala devam ediyor
-sürekli idrar sıkışması yaşıyorum tuvaletten çıkamıyorum desem yeridir
-ve kasıklarımda baskı var onu hiseddiyrm birşey sanki balon gibi bişey yerleştirmiş eğildğimde ağrı yapıyor
-kızlarr sizce hamilemiyim lütfen bana bi bilgi verin eşimde çok istiyor ben istemekle istememk arasında kaldım olursa sevnrm olmazsa üzlümem anlycğnz şimdiden teşekkürler...
:3:

ya aynen benımde 2 hafta var ve bende sadece gozlerımde yanma hıssı uyuyasım gelıyo göz kapagım agırlaştı. ama dıger belırtıler yok aceba adetıme yakınmı hıssedıcem yada normalmi anlams deglım .s

ya aynen benımde 2 hafta var ve bende sadece gozlerımde yanma hıssı uyuyasım gelıyo göz kapagım agırlaştı. ama dıger belırtıler yok aceba adetıme yakınmı hıssedıcem yada normalmi anlams deglım .s

canım ya allah isteyen herkese versin kişiden kişeye değişiyormuş bu belirtiler bazı insanlarda hiç belirti olmuyormuş inşallah hamilesindir canım değilsende umudunu kaybetme allahım zamanı gelince elbet verir

sizce bu belirtilerle hamilemiyim bunları yaşayıpta hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmıı??? :26:

Son düzenleme:
forumda senın gıbı yazıp hamıle kalan cok var bence adetın gecsın test yaptır hemde haber wer :)

canım inşallah öyledir ya eşim çok istiyor bende istiyorum aslında ama inşallah sendede vardır... adetime 1 hafta kaldı eğer gnm geçerse yapıcam sonucu hemen bildircem sana :)

Belirtiler kişiye göre değişiyor canım ya mesela bende sadece şiddetli kasık ve bacak ağrısı oldu başka hiç bir belirti olmadı :)

adetime tam 5 gün var sabah kalkar kalmaz ilk idrarla gebelik testi yaptım 2. çizgi varla yok arası bişey benmi görmek istiyorum yoksa orda varmı bilememdim şimdi çıkması mümkünmü yoksa daha çokmu erken :18:

adetime tam 5 gün var sabah kalkar kalmaz ilk idrarla gebelik testi yaptım 2. çizgi varla yok arası bişey benmi görmek istiyorum yoksa orda varmı bilememdim şimdi çıkması mümkünmü yoksa daha çokmu erken :18:

Buyuk ihtimal hamilesin regl zamanin henuz gelmedihi icin 2. Cizgi silik cikmistir

bende yeni katıldım aranıza yanlızım bana yardımcı olur musunuz bayanlar .bizde çocuk için deniyoruz bende de aşırı derece de kasık ve karın ağrısı oluyordu şu an adetime 5 gün kaldı.gögüslerimi taşıyamıyorum sizce hamilemiyim

dayanamayıp bugün doktora gttim ve bta hcg kanda yapıldı sonuç 2.0 çıktı adetime 5 gn var daha benm bildiğim 0.1 lerde fln kesn yok 2.0 yükselmiş gibi görünüyor offf kafam çok karıştı doktor şuanda gebelkten söz edemeyz zten çok erken daha dedi böyle bişeyler yaşayan varmı ya kafayı yemek üzeriyimmm:2::2:

bende yeni katıldım aranıza yanlızım bana yardımcı olur musunuz bayanlar .bizde çocuk için deniyoruz bende de aşırı derece de kasık ve karın ağrısı oluyordu şu an adetime 5 gün kaldı.gögüslerimi taşıyamıyorum sizce hamilemiyim

canım ya bu işler o kadar karışıkki anlam veremiyorum en iyisi düşünmemek bekle adet gnüne kadaramileysen hamilesindir zaten de geçerse testni yap en iyi bu şimdidenn düşünmeylm benmde adtme 5 gün var haberleşlm olurmu :26:

kızlar hadi hakkımızda hayırlısı inşallah .. bnmde son adet tarihim 10 eylül bende de size yakın şikayetler var.. lavin seninde dediğin gibi bnmde göğüslerim adetime 1 hafta kala başlardı ama bu sefer 10 gün kala başladı.. belimde ağrıyor.. umarım yarın birgün diğer günler kırmızılar gelmez.. ağustosta düşük yaptım ve çok istiyorum. rabbim sağlıklı sıhhatlisini versin.. İnşallah bu bayram bize çifte mutluluk olur..

kızlar hadi hakkımızda hayırlısı inşallah .. bnmde son adet tarihim 10 eylül bende de size yakın şikayetler var.. lavin seninde dediğin gibi bnmde göğüslerim adetime 1 hafta kala başlardı ama bu sefer 10 gün kala başladı.. belimde ağrıyor.. umarım yarın birgün diğer günler kırmızılar gelmez.. ağustosta düşük yaptım ve çok istiyorum. rabbim sağlıklı sıhhatlisini versin.. İnşallah bu bayram bize çifte mutluluk olur..[/Q]

inşallah canım ya senin bugün adet olman lazımdı olmadın bence 2 gn sonra test yap ve bize haber ver canım:emir_bebek:

Son düzenleme:
kızlar hadi hakkımızda hayırlısı inşallah .. bnmde son adet tarihim 10 eylül bende de size yakın şikayetler var.. lavin seninde dediğin gibi bnmde göğüslerim adetime 1 hafta kala başlardı ama bu sefer 10 gün kala başladı.. belimde ağrıyor.. umarım yarın birgün diğer günler kırmızılar gelmez.. ağustosta düşük yaptım ve çok istiyorum. rabbim sağlıklı sıhhatlisini versin.. İnşallah bu bayram bize çifte mutluluk olur..[/Q]

inşallah canım ya senin bugün adet olman lazımdı olmadın bence 2 gn sonra test yap ve bize haber ver canım:emir_bebek:

evet canım.. beklemedeyim inşallah hayırlı haberler verebilirim..

Back