- Konu Sahibi lavinmelek
kızlar ben aranıza yeni katıldım benim eşim askerr ver son adet tarihim 15.eylül.2013 ve eşim eylülün 23nde izne geldi yani 8 gün sonra ve yanımda 1 hafta kaldı yumurtlama dönemmimdede evdydi benim 2 yaşında bi kzım var evet kızlar adet günüme 6 gün var ve şu belirtileri yaşıyorum (şimdi diyceksinziki ikinci hamileleğin olucak olursa anlaman lazım diye ama gerçekten hiç akllıma gelmiyor ozamn neler yaşadığım çünkü kzım süpriz bi şeklilde olmuştu)
-göğüslerim benim normalde regl günüme 1 hafta kala ağrırdı ve şişerdi bu sefer regl gnüme daha 2 hafta varken felaket bi şekilde ağrımaya başladı ve uçları hassaslaştı.
-dudaklarımda kuruluk var anlam veremdim normalde hiç olmazdı
-göz kapaklarımda ağrı ve yanma var sürekli kapatmak hissi geliyor
-kasıklarımda ve belimdeki ağrılar çok erken başladı
-kasıklarıma ani bir kramp giriyor ve çok canımı yakıyor
-ve bu sabah kalktığımda karnımda felaket bir ağrı vardı anlam veremdm gaz sancıcı gibi ama değil hala devam ediyor
-sürekli idrar sıkışması yaşıyorum tuvaletten çıkamıyorum desem yeridir
-ve kasıklarımda baskı var onu hiseddiyrm birşey sanki balon gibi bişey yerleştirmiş eğildğimde ağrı yapıyor
-kızlarr sizce hamilemiyim lütfen bana bi bilgi verin eşimde çok istiyor ben istemekle istememk arasında kaldım olursa sevnrm olmazsa üzlümem anlycğnz şimdiden teşekkürler...
-göğüslerim benim normalde regl günüme 1 hafta kala ağrırdı ve şişerdi bu sefer regl gnüme daha 2 hafta varken felaket bi şekilde ağrımaya başladı ve uçları hassaslaştı.
-dudaklarımda kuruluk var anlam veremdim normalde hiç olmazdı
-göz kapaklarımda ağrı ve yanma var sürekli kapatmak hissi geliyor
-kasıklarımda ve belimdeki ağrılar çok erken başladı
-kasıklarıma ani bir kramp giriyor ve çok canımı yakıyor
-ve bu sabah kalktığımda karnımda felaket bir ağrı vardı anlam veremdm gaz sancıcı gibi ama değil hala devam ediyor
-sürekli idrar sıkışması yaşıyorum tuvaletten çıkamıyorum desem yeridir
-ve kasıklarımda baskı var onu hiseddiyrm birşey sanki balon gibi bişey yerleştirmiş eğildğimde ağrı yapıyor
-kızlarr sizce hamilemiyim lütfen bana bi bilgi verin eşimde çok istiyor ben istemekle istememk arasında kaldım olursa sevnrm olmazsa üzlümem anlycğnz şimdiden teşekkürler...