Merhaba canlarım
sizlerle paylaşmadan edemedim.Benim yarın regl olmam gerekiyor ama pko olduğum için genelde 1 hafta geçmeli regl olurum.Karın ağrısından başkada adet belirtilerim yoktur.Son bir haftadır göğüslerim şişti,dolgunlaştı ve damarları belli oluyo dokunamıyorum bile,kasıklarıma inanılmaz ağrı giriyor özelllikle hızlı hareket edince,erken yattığım halde yinede uykumu alamıyorum sürekli yatmak istiyorum,birazda akıntım var.İlk hamileliğimde de böyle belirtilerim olmuştu ama hiç hamileliğime yormamıştım.Şimdide boşu boşuna ümitlenmek istemiyorum.Test yapmak için kaç gün beklemem gerek.....
tşk.....:uhm:
Hepinize teşekkürle ama hiç birinin psikolojik olmadınına inandım artık ve insan gerçekten hamile olduğunu hissedebiliyor.
Test yaptım ve pozitif.HAMİLEYİMMM........:)
Merhaba canlarım
sizlerle paylaşmadan edemedim.Benim yarın regl olmam gerekiyor ama pko olduğum için genelde 1 hafta geçmeli regl olurum.Karın ağrısından başkada adet belirtilerim yoktur.Son bir haftadır göğüslerim şişti,dolgunlaştı ve damarları belli oluyo dokunamıyorum bile,kasıklarıma inanılmaz ağrı giriyor özelllikle hızlı hareket edince,erken yattığım halde yinede uykumu alamıyorum sürekli yatmak istiyorum,birazda akıntım var.İlk hamileliğimde de böyle belirtilerim olmuştu ama hiç hamileliğime yormamıştım.Şimdide boşu boşuna ümitlenmek istemiyorum.Test yapmak için kaç gün beklemem gerek.....
tşk.....:uhm:
meraba benim adetime 4gün var bugün test aldım bi bakım dedim çıkmadı daha sonra 3saat sonra baktığımda 2.çizgi silik çıkmış bence evde test yap dene derim tabi bende hamilemiyim değilmiyim anlamadım:sm_confused:
Arkadaşlar biri bana bugün kan testi yaptirdim sonuçlari açiklayabilirmi. Beta-hcg testi sonuç:85.37, durumu:h normal değerler:0-5
ewet canım hemileydim ama artık bebeğim yoksenağlama