Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım ..
adet beliritileri ile hamilelik belirtileri o kdar yakın ki anlaşılmıyor.. sanırım bir kaç ay daha böyle telaş içiinde beklemekten sıkılıcam.işin ucunu şansa bırakıcam..
biz bir yıldır korunmuyoruz..ama çok günlerine detaylarına dikkat etmedim.son üç aydır olaya yoğunlaştık.
insan bedeninde bişeyler oluyor ama ne olduğunu bilememek çok garip.jinekoloğum bayan old. için rahat konuşuruz.sizler anlamazsınız ama biz kendi ovulasyonumuzu biliriz.akıntıdan ,vücut halinden vs.. anlarız derdi.
mesajlar çok geç dönüşüm yapıyor.. biraz tatsız msn. gibi değil. ben yeniyim ya.. alışamadım. şikayetleneyim biraz!!
program: 10. ile 15.günler bazende 19. günlere kadar uzayabiliyor.. ne zor denk gelmesi değilmi tatlım?
bir ark.ım hemen test yap ne duruyorsun haydi.. diyordu.. ama bekleyeceğim. gonaphane içtinmi hiç?ben ilk defa kullandım. gecikme yaparmı acaba??
evet yoğunluk var gün içinde zaten yorgunuz ..benim de kızım artı bir engel.. rahatsızlanabiliiyor . yanımıza geliyor ara sıra...anla artık!!
Genel sohbete girersin zaten otomatik seni oraya alıyor.hım çok iyi olur .. odaları gördüm.. ismi ?