Evet çizgi var ama testi tekrarla yada kan testi ver ikinci çizginin ne zaman oluştuğunu bilmiyormuşsun inşallah pozitif çıkarArkadaslar bugün adetim geçeli 3 gün oldu. Bugün test aldım test yaptim fakat tek cizgi gördüm. Oturdum ağladım. Eşime goserdim tek yine diye. Oda bi kenara koyup beni teselli etti. Sonra ikimizde unutmusuz. Kac saat gecti bilmiyorum. Atmak icin baktigim da 2 cizgi ama digeri cok net değil. Sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2672309
bence direk kan ver ya da tekrar test yap sabah. boyle pembede dalgalanma oldugunda hatalı bozuk derız senınkı zaman gectıgınde cıktıgından da suphelı olur. rabbım hayırlı olanı versın .ılk 10 dk sonra cıkanı onemsemeyın dedıklerıne gore arada oyle kuruma cızgısı falan cıkabılıyodur.Arkadaslar bugün adetim geçeli 3 gün oldu. Bugün test aldım test yaptim fakat tek cizgi gördüm. Oturdum ağladım. Eşime goserdim tek yine diye. Oda bi kenara koyup beni teselli etti. Sonra ikimizde unutmusuz. Kac saat gecti bilmiyorum. Atmak icin baktigim da 2 cizgi ama digeri cok net değil. Sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2672309
Test çok dağılmış ama çizgi belli tekrarla yinedeArkadaslar bugün adetim geçeli 3 gün oldu. Bugün test aldım test yaptim fakat tek cizgi gördüm. Oturdum ağladım. Eşime goserdim tek yine diye. Oda bi kenara koyup beni teselli etti. Sonra ikimizde unutmusuz. Kac saat gecti bilmiyorum. Atmak icin baktigim da 2 cizgi ama digeri cok net değil. Sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2672309
Tesekkur ederim insallh. Pazartesiye kadar olmazsa hastaneye gidecegim.Evet çizgi var ama testi tekrarla yada kan testi ver ikinci çizginin ne zaman oluştuğunu bilmiyormuşsun inşallah pozitif çıkar
Olabilr. En iyisi bekleyeyim. Pazartesiye kadar olmazsa kan tahlili yaptıririm.Fazla damlatmışsınız
Ya da test bozuk
Sabah tekrarlayın.
Ilk basta da boyleydi ikinci cizginin etrafi koyu renk dagilmis gibiydi. Ama cizgi olmadigi belliydiTest çok dağılmış ama çizgi belli tekrarla yinede
Bende bu markaya ilk kez denk geldim. Teskkr ederim. Inslalh pozitif cikarBaşka marka öneririm yarın sabah ilk idrar ile yapabilirsin canım gonlunce olsun herşey ama bu marka mimli ne zaman alsam yapsam pozitif çıkıyordu
Pzartesiye kadar olmazsam ilk isim kan vermek olacak. Insallh ozman pozitif haberini alirimbence direk kan ver ya da tekrar test yap sabah. boyle pembede dalgalanma oldugunda hatalı bozuk derız senınkı zaman gectıgınde cıktıgından da suphelı olur. rabbım hayırlı olanı versın .ılk 10 dk sonra cıkanı onemsemeyın dedıklerıne gore arada oyle kuruma cızgısı falan cıkabılıyodur.
Tekrar yapın ozamanIlk basta da boyleydi ikinci cizginin etrafi koyu renk dagilmis gibiydi. Ama cizgi olmadigi belliydi
Suanda elimde baska yok. Olsa hic durmazdim. Yarin nöbetçi eczane yakin olirsa alirimTekrar yapın ozaman
Suansa
Olabilr. En iyisi bekleyeyim. Pazartesiye kadar olmazsa kan tahlili yaptıririm.
Evde baska test yok malesef. Haftasonu oldu. Nobetci eczane bize yakinsa alirimBence o kadar beklemenize gerek yok. Sabah tekrar test yapın. Pazar sabahı yine yapıp koyuluğunu takip edin. Varsa ptesi de kan verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?