• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim bir bakar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
862
360
53
Arkadaslar bugün adetim geçeli 3 gün oldu. Bugün test aldım test yaptim fakat tek cizgi gördüm. Oturdum ağladım. Eşime goserdim tek yine diye. Oda bi kenara koyup beni teselli etti. Sonra ikimizde unutmusuz. Kac saat gecti bilmiyorum. Atmak icin baktigim da 2 cizgi ama digeri cok net değil. Sizce hamilemiyim 20200807_182534.webp

Arkadaslar bugün adetim geçeli 3 gün oldu. Bugün test aldım test yaptim fakat tek cizgi gördüm. Oturdum ağladım. Eşime goserdim tek yine diye. Oda bi kenara koyup beni teselli etti. Sonra ikimizde unutmusuz. Kac saat gecti bilmiyorum. Atmak icin baktigim da 2 cizgi ama digeri cok net değil. Sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2672309
Evet çizgi var ama testi tekrarla yada kan testi ver ikinci çizginin ne zaman oluştuğunu bilmiyormuşsun inşallah pozitif çıkar

Arkadaslar bugün adetim geçeli 3 gün oldu. Bugün test aldım test yaptim fakat tek cizgi gördüm. Oturdum ağladım. Eşime goserdim tek yine diye. Oda bi kenara koyup beni teselli etti. Sonra ikimizde unutmusuz. Kac saat gecti bilmiyorum. Atmak icin baktigim da 2 cizgi ama digeri cok net değil. Sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2672309
bence direk kan ver ya da tekrar test yap sabah. boyle pembede dalgalanma oldugunda hatalı bozuk derız senınkı zaman gectıgınde cıktıgından da suphelı olur. rabbım hayırlı olanı versın .ılk 10 dk sonra cıkanı onemsemeyın dedıklerıne gore arada oyle kuruma cızgısı falan cıkabılıyodur.

Test çok dağılmış ama çizgi belli tekrarla yinede

Başka marka öneririm yarın sabah ilk idrar ile yapabilirsin canım gonlunce olsun herşey ama bu marka mimli ne zaman alsam yapsam pozitif çıkıyordu

bence direk kan ver ya da tekrar test yap sabah. boyle pembede dalgalanma oldugunda hatalı bozuk derız senınkı zaman gectıgınde cıktıgından da suphelı olur. rabbım hayırlı olanı versın .ılk 10 dk sonra cıkanı onemsemeyın dedıklerıne gore arada oyle kuruma cızgısı falan cıkabılıyodur.
Pzartesiye kadar olmazsam ilk isim kan vermek olacak. Insallh ozman pozitif haberini alirim

Bugün 5.gün ara ara kanama devam.ediyor. (sadece peteye gelen kanama ). Bugün test yaptim sonuç negatif. Yerlesme kanamasi olsa 3 gun sürer mi böyle. Orkid koyuyorum fakat orkide kanama gelmiyor koydugum gibi duruyor. Peceteye sildigimde oluyor sadcee.

Kimisinde sürüyormuş araştırmalarıma göre bende beklemedeyim 3. Gün gecikmemin kasık ve bel agrım var dün test yaptım negatif ama daha erken olduguda söyleniyor bilmiyorum merak dan çatlayacagım normalde hiç gecikme olmaz hatta erken olurdu.. umarım inşallah olur

Back