Merhabalar hanımlar aranıza yeni katıldım ben 2 senelik evliyim ama eşim 1 sene 1 ay yanımda değildi 4 aylık evli iken Yurt dışına çalışmaya gitmişti geleli 5 6 ay anca oluyo benim kafama takılan bazı şeyler var biraz uzun olacak ama hakkınız helal edin şimdiden eşim Yurt dışında iken 50 güne yakin regl olmamıştım doktora gitmesen önce aslan pençesi cayi içtim ve hasta oldum ondan sonra hiç bir aksama olmuyordu eşim geldi geldikten 2 ay sonra yine hasta olmadım ben uzun bir süre bu sefer doktora gitmeye karar verdim ultrason kan testi ile bakıldı hormonların bir sıkınti yok dedi doktor stresten falan olmazsın dedi adet söktürücü verdi ve 2 aydır düzenli oluyordm ama bu ay 6 gün günüm geçti önceki hasta olmadığım zamanlarda hiç sancı olmazdı ama şimdi sancı var hasta olamıyorum göğüslerm çok ağrıyor özellikle uc kısımları kasiklarim çok ağrıdı 2 3 gün şimdi hiç bir belirti yok test alıp yapmakta istemiyorum biraz zaman geçsin diye çünkü her hasta ommadigimda test alıp yapınca ağlıyorum pskilojim bozuldu ikindi zamanları sürekli uyuyorum şu 2 3 gün sizce hamilemiyim...