Hamilemiyim bi testime bakın kızlarrr

Aynen Can'ım sabırla beklemek en güzeli. Ben o üstün körü denemelerde bile kendi kendimi yiyordum var mı acaba diye. Bu ay da hissettiklerimi psikolojik olarak değerlendirdim hep inşallah sonuç psikolojik olmaz

Bence hamilesin ama kan testiyle dogrula canım :) hayırlısı olsun

Kızlar bu da bugünkü testim

Eklentiler

• image.jpeg
    27,7 KB · Görüntüleme: 87
%99 10 günlük ha mi le sinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hamilesin bence benimde 3 gün gecikince böyle çıkmıştı

Benimde böyleydi yada azcık koyusuydu 148 çıkmıştı deger. bakalım senin kaç çıkacak :))

cnm dün silik çıktı bugun beta hgc değerin arttı koyulaştı hergün dahada artacak testler yüzde 99 dogrudur sen hamilesin güven bana

Kızlar böyle silik çıkıp kanda negatif olan çok okudum ya valla içim bi fena

Canım hamilede genede kan testini görmeyince insan tamam hamileyim diyemiyor :) bende öyle oldu

Kızlar böyle silik çıkıp kanda negatif olan çok okudum ya valla içim bi fena

cok istisnadır öyleleri hamile olmasan o dahada koyulaşmazdı beta değerin artıyor cunku ben ikilere hamileydim daha adetim geçmeden silik çıkmıştı düşün

cnm dün silik çıktı bugun beta hgc değerin arttı koyulaştı hergün dahada artacak testler yüzde 99 dogrudur sen hamilesin güven bana
Valla ağzından bal damlıyor ya eşime negatif testler dedim varsa sürpriz yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…