HAMILEMIYIM BETAHG SONUCUNA GORE

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
Klomen kullandim bu ay pco luyum klomen sonrasinda kasik agrim oldu fakat gecmisti 2 gundur cok ciddi kasık agrilarim var ara ara vuran sol taraftan ozellikle ve bugun bel agrisi yasiyorum cok sık idrara cikmamda mevcut kucuk damlada olsa cok sıkısmisim gibi lavaboya gidiyorum kan testi yaptirdim doktora gosteremedim bthg hormonu 26 yaziyor bu sonuc ne demek anlayamadim bazi yerlerde gebelik degil yaziyor ama bilemedim sormak istedim

Hamilesin canim daha çok yeni o yuzden düşük cikmis benimde 17 cikmisti adete kac gün var

Hamilesin canim daha çok yeni o yuzden düşük cikmis benimde 17 cikmisti adete kac gün var
14 gun var bu kadar cabuk cikmasi sasirtti gecen hafta iliskiye girdik doktorum verdigi tarihlerde sonucta bu kadar cabuk belli olur mu ki? Yarin kontrolum vardi doktor catlma olmamissa igne vurcakti ultrasyonda belli olmaz sanirim daha ama anlasilirmi ki

Şuan sadece kanla takip edilmesi gerekiyor. Olumsuz düşünme senin adet tarihine göre çok var yeni kana karışmaya başlamış pcoda yumurtlamada çatlamada değişiklik gösteriyor

Şuan sadece kanla takip edilmesi gerekiyor. Olumsuz düşünme senin adet tarihine göre çok var yeni kana karışmaya başlamış pcoda yumurtlamada çatlamada değişiklik gösteriyor
Tekrar hayal kirikligi yasamak istemiyorum nasip diyelim o zaman

Ozaman hayırlı olsun ins bebisiniz
Gormeden inanamicam.Bu ay ilk kullandim klomen yarinda kontrolum vardi catlama yoksa ogne olcaktim yarin 2 gundur ciddi kas agrilarim vardi bugunde bel ve idrar acaba kendimmi belirti yukluyorum dedim nasip isteyen herkese nasip olsun

Gormeden inanamicam.Bu ay ilk kullandim klomen yarinda kontrolum vardi catlama yoksa ogne olcaktim yarin 2 gundur ciddi kas agrilarim vardi bugunde bel ve idrar acaba kendimmi belirti yukluyorum dedim nasip isteyen herkese nasip olsun
Allah allah ben tam anlayamadim klomeni 5 gun kullanıp birakmadinmi adetine kac gun varki
Dediğine göre yumurtalar gelişmiş ama henüz iğne olmamissin yani adetinin ortalarindasin

Allah allah ben tam anlayamadim klomeni 5 gun kullanıp birakmadinmi adetine kac gun varki
Dediğine göre yumurtalar gelişmiş ama henüz iğne olmamissin yani adetinin ortalarindasin
Adet dongum 34 35 gunde 1 adet oluyorum ilaci adetin 2.gun ile 6.gununde 1 er tablet seklinde kullandim 5 gun boyunca ilaci birakali 8 9 gun oldu adetimde biteli 9 gun oldu bu 9 gun boyunca gun asiri iliski dedi doktorum ilactan sonra cok sancim oldu ama gecmisti su 2 gundur tekrardan var bugunde egilip dogrulamiorum bel boslugumdan bir agri giriodu ve idrar sıkligim vardi 1 damlada olsa sıkısmiscasina tuvalete kosuyordum yarin kontrolum vardi iste doktorum catlama olmamissa igne yapcam demisti ben agrilari yumrtaliklarin buyumesine verdim ondandir dedim bende catlama oluyordu normaldede ama yumurtaliklarim bu ay gelisiosa diger ay gelismiodu o sorunum vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…