Bu degerle gebelik cok dusuk yaziyordu okudugum sayfalardaEvet hamilesiniz henüz sadece yeni
14 gun var bu kadar cabuk cikmasi sasirtti gecen hafta iliskiye girdik doktorum verdigi tarihlerde sonucta bu kadar cabuk belli olur mu ki? Yarin kontrolum vardi doktor catlma olmamissa igne vurcakti ultrasyonda belli olmaz sanirim daha ama anlasilirmi kiHamilesin canim daha çok yeni o yuzden düşük cikmis benimde 17 cikmisti adete kac gün var
Şuan sadece kanla takip edilmesi gerekiyor. Olumsuz düşünme senin adet tarihine göre çok var yeni kana karışmaya başlamış pcoda yumurtlamada çatlamada değişiklik gösteriyor14 gun var bu kadar cabuk cikmasi sasirtti gecen hafta iliskiye girdik doktorum verdigi tarihlerde sonucta bu kadar cabuk belli olur mu ki? Yarin kontrolum vardi doktor catlma olmamissa igne vurcakti ultrasyonda belli olmaz sanirim daha ama anlasilirmi ki
HayirlisiŞuan sadece kanla takip edilmesi gerekiyor. Olumsuz düşünme senin adet tarihine göre çok var yeni kana karışmaya başlamış pcoda yumurtlamada çatlamada değişiklik gösteriyor
Tekrar hayal kirikligi yasamak istemiyorum nasip diyelim o zamanŞuan sadece kanla takip edilmesi gerekiyor. Olumsuz düşünme senin adet tarihine göre çok var yeni kana karışmaya başlamış pcoda yumurtlamada çatlamada değişiklik gösteriyor
HayirÇatlatma iğnesi kullandinizmi
Ozaman hayırlı olsun ins bebisiniz
Gormeden inanamicam.Bu ay ilk kullandim klomen yarinda kontrolum vardi catlama yoksa ogne olcaktim yarin 2 gundur ciddi kas agrilarim vardi bugunde bel ve idrar acaba kendimmi belirti yukluyorum dedim nasip isteyen herkese nasip olsunOzaman hayırlı olsun ins bebisiniz
Allah allah ben tam anlayamadim klomeni 5 gun kullanıp birakmadinmi adetine kac gun varkiGormeden inanamicam.Bu ay ilk kullandim klomen yarinda kontrolum vardi catlama yoksa ogne olcaktim yarin 2 gundur ciddi kas agrilarim vardi bugunde bel ve idrar acaba kendimmi belirti yukluyorum dedim nasip isteyen herkese nasip olsun
Adet dongum 34 35 gunde 1 adet oluyorum ilaci adetin 2.gun ile 6.gununde 1 er tablet seklinde kullandim 5 gun boyunca ilaci birakali 8 9 gun oldu adetimde biteli 9 gun oldu bu 9 gun boyunca gun asiri iliski dedi doktorum ilactan sonra cok sancim oldu ama gecmisti su 2 gundur tekrardan var bugunde egilip dogrulamiorum bel boslugumdan bir agri giriodu ve idrar sıkligim vardi 1 damlada olsa sıkısmiscasina tuvalete kosuyordum yarin kontrolum vardi iste doktorum catlama olmamissa igne yapcam demisti ben agrilari yumrtaliklarin buyumesine verdim ondandir dedim bende catlama oluyordu normaldede ama yumurtaliklarim bu ay gelisiosa diger ay gelismiodu o sorunum vardiAllah allah ben tam anlayamadim klomeni 5 gun kullanıp birakmadinmi adetine kac gun varki
Dediğine göre yumurtalar gelişmiş ama henüz iğne olmamissin yani adetinin ortalarindasin
Amin canim Rabbim isteyen dort gozle bekleyen herkese versin dualarimda olcaksinizTebrik ederim..darısı başıma inşallah..
Hep 1.20 cikardi bugun 26.0 mi bisey yaziyordu hayirlisi diyelim isteyen ce bekleyen hedkese nasip olsun yarin kontrolum var bakalim026 değilse biseler olabilir evet hayırlısı olsun
Canım yarın bence bir daha kan verBu kasık agrilari normalmi ? Ozellikle ayakta dururken ve yururken cok ciddi kasiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?