Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canım cuma hurmetine hemen mutlu haber alırsınızTebrik ederim :) darisi bizlere insallah. Baska belirtilerin var mi canim. Ilac fln kullanmis miydin
İnsallah canım haber vereceğim sonucuOyle düşünme canim. Guzel sonuclar alirsin. Rabbim hayirlisini versin insallah. Sonuclarini bizde merak ediyoruz :) her haber bize de bir umut oluyor. Mubarek saatler hürmetine bizlerde bu duyguyu tadariz inşallah
İnsallah gorursun canımSu anda transferimin 3.gunu. ve su tabloyu gormek hayalim.. pozitif tabiki hayirli ugurlu olsun canim. Hemen git saglik ocaginda test yaptir yarin sonucunla beraber git doktra daha iyi olur..
Bu test pozitif miiEki Görüntüle 2068535
Ay bi de şey yaptım benAhhh gecen yil bu vakitler ogrenmistim hamile oldugumu. Hem de reglime daha 6 gun varken. Tam 9 tane test yaptim bozuk mu bu diye :)
Bazilarinin icini bile acip baktim. Insan ne yapacağını sapitiyor.
İnşallah sende görürsün pozitifiSu anda transferimin 3.gunu. ve su tabloyu gormek hayalim.. pozitif tabiki hayirli ugurlu olsun canim. Hemen git saglik ocaginda test yaptir yarin sonucunla beraber git doktra daha iyi olur..
Hayır bu bir önyargı hala bu testleri kullanmasını bilmeyen o kadar çok kadın var ki . Bilen bile yanılıyor bende de böyle çıkmıştı ama negatifti . İnsan inanamıyor küçücük bile çizgiden medet bulanbazılarının pozitif olduğunu anladığı halde bilerek gösterme amaçlı pozitif mi diye sorduğunu düşünüyorum
hayırlı olsun![]()
bazılarının pozitif olduğunu anladığı halde bilerek gösterme amaçlı pozitif mi diye sorduğunu düşünüyorum
hayırlı olsun![]()
Aynen noktasi virgulune katiliyorum.
Zaten kabak gibi görünüyor.
Test kutusunun uzerinde bile resimli aciklama yapiliyor.Silik olsa bile pozitif diye.