• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim bakarmısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim :) darisi bizlere insallah. Baska belirtilerin var mi canim. Ilac fln kullanmis miydin

Tebrik ederim :) darisi bizlere insallah. Baska belirtilerin var mi canim. Ilac fln kullanmis miydin
İnsallah canım cuma hurmetine hemen mutlu haber alırsınız
Ben pek belirti hissetmedim hissetmiyorum da sanki yada olmaz korkusundan mı bilmiyorum ki ilaç kullanmadım canım

Oyle düşünme canim. Guzel sonuclar alirsin. Rabbim hayirlisini versin insallah. Sonuclarini bizde merak ediyoruz :) her haber bize de bir umut oluyor. Mubarek saatler hürmetine bizlerde bu duyguyu tadariz inşallah

Oyle düşünme canim. Guzel sonuclar alirsin. Rabbim hayirlisini versin insallah. Sonuclarini bizde merak ediyoruz :) her haber bize de bir umut oluyor. Mubarek saatler hürmetine bizlerde bu duyguyu tadariz inşallah
İnsallah canım haber vereceğim sonucu

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim doktor onayladı bebisi
Salı çarşamba ultrason da bakacak insallah

Ahhh gecen yil bu vakitler ogrenmistim hamile oldugumu. Hem de reglime daha 6 gun varken. Tam 9 tane test yaptim bozuk mu bu diye :)
Bazilarinin icini bile acip baktim. Insan ne yapacağını sapitiyor.
Ay bi de şey yaptım ben
Testin resmini çektim her sabah
Akşama kadar açıp açıp baktım
Çift çizgi canım bu diyip kendi kendime sırıttım durdum :)
İyice manyağa bağlıyor insan

bazılarının pozitif olduğunu anladığı halde bilerek gösterme amaçlı pozitif mi diye sorduğunu düşünüyorum :KK48::KK48:
hayırlı olsun :nazar:
Hayır bu bir önyargı hala bu testleri kullanmasını bilmeyen o kadar çok kadın var ki . Bilen bile yanılıyor bende de böyle çıkmıştı ama negatifti . İnsan inanamıyor küçücük bile çizgiden medet bulan

bazılarının pozitif olduğunu anladığı halde bilerek gösterme amaçlı pozitif mi diye sorduğunu düşünüyorum :KK48::KK48:
hayırlı olsun :nazar:

Aynen noktasi virgulune katiliyorum.
Zaten kabak gibi görünüyor.
Test kutusunun uzerinde bile resimli aciklama yapiliyor.Silik olsa bile pozitif diye.

Back