Sevinçten inanamıyor olabilir, ya da çok beklediyse kendi kendime umutlanmayayım diye korkuyor da olabilir.bazılarının pozitif olduğunu anladığı halde bilerek gösterme amaçlı pozitif mi diye sorduğunu düşünüyorum
hayırlı olsun
hayırlı olsun hamilesinizz
Bende daha silikti 2. çizgi doktora gittim 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim :) Hayırlı olsun canim ☺
Pozitif.
Allah bağışlasın .
Hepinize çok teşekkür ederim hanımlar.Evet pozitif gidip kan tahlili yaptırabilirsiniz.
Iste tam dediğiniz gibi oldu benim teşekkür ederim sağolunSevinçten inanamıyor olabilir, ya da çok beklediyse kendi kendime umutlanmayayım diye korkuyor da olabilir.
Hayırlı olsunelmuhibbi ; sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin Amin sağolunGözünüz aydın.
Sağlıkla mutlulukla yaşasın.
Güzel ve iyi bir insan olsun.
Teşekkür ederim sizde insallahSağlıkla al kucağına
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım :)
Teşekkür ederimEvet pozitif hayirli olsun.
Dört gün boyunca sabah akşam test yaptım bende kan testi yaptırdığımda sonuç kesin ama bu yanlış olmaz di mi dedim kadına olmayacağını bile bilebazılarının pozitif olduğunu anladığı halde bilerek gösterme amaçlı pozitif mi diye sorduğunu düşünüyorum
hayırlı olsun
İnşallahTeşekkür ederim sizde insallah
Ahhh gecen yil bu vakitler ogrenmistim hamile oldugumu. Hem de reglime daha 6 gun varken. Tam 9 tane test yaptim bozuk mu bu diye :)Dört gün boyunca sabah akşam test yaptım bende kan testi yaptırdığımda sonuç kesin ama bu yanlış olmaz di mi dedim kadına olmayacağını bile bile
Çok isteyince insan görmek istediğimi mi görüyorum diyor,bozuk mu bu testler diyorda diyor yani
Aynen canımDört gün boyunca sabah akşam test yaptım bende kan testi yaptırdığımda sonuç kesin ama bu yanlış olmaz di mi dedim kadına olmayacağını bile bile
Çok isteyince insan görmek istediğimi mi görüyorum diyor,bozuk mu bu testler diyorda diyor yani
Cuma saati simdi ya sonrasinda gidecegimAy ben heyecanlandım :) hemen gidip kan testi yaptırsana ..bayağı net çizgi ..
Şaka yapıyorum inşallah alırısn sağlıkla kucağına :)Dört gün boyunca sabah akşam test yaptım bende kan testi yaptırdığımda sonuç kesin ama bu yanlış olmaz di mi dedim kadına olmayacağını bile bile
Öğle arası şuan zaten .. doktorunu arayıp öğleden sonra gidebilirsin ..Cuma saati simdi ya sonrasinda gidecegim
Biradan gideceğim insallahÖğle arası şuan zaten .. doktorunu arayıp öğleden sonra gidebilirsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?