• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim?Arkadaşlar lütfen yardım!!!

Psikolojikdeliii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
116
70
18
38
Merhaba arkadaşlar. Içim icimi yiyor bu ay. Esimle artik bebek istiyoruz. Gecen sene eylul ayinda bir dis gebelik gecirdim. Igneyle yok ettiler. Bu sebepten korkularim ve kaygilarim cok. Kotu bir surecti. Bu ay tam yumurtlama gunumde 3 temmuzda iliskiye girdik korunmasiz. Bugun 16 si. Batıma 1 gun var ve bazi belirtileri yasamama ragmen evde gebelik testleri negatif cikti. Daha cok mu erken kizlar. Cok heyecanlaniyorum. Sizde cok mu erken belli olmasi icin.

Yani yarn adet olcaksanz çıkması lazmdı silikte olsa.. birkaç gün durun bakalm adet olmazsanz tekrar denersnz...

Merhaba arkadaşlar. Içim icimi yiyor bu ay. Esimle artik bebek istiyoruz. Gecen sene eylul ayinda bir dis gebelik gecirdim. Igneyle yok ettiler. Bu sebepten korkularim ve kaygilarim cok. Kotu bir surecti. Bu ay tam yumurtlama gunumde 3 temmuzda iliskiye girdik korunmasiz. Bugun 16 si. Batıma 1 gun var ve bazi belirtileri yasamama ragmen evde gebelik testleri negatif cikti. Daha cok mu erken kizlar. Cok heyecanlaniyorum. Sizde cok mu erken belli olmasi icin.
Gebelik belirtileri varsa bence bekle sonra test yap.aynı şey gecen ay başıma geldi.gozum kakarıyordu ayaklarım üşüyordu birde sürekli uykum geliyordu.yumurtlama gununden baya zaman gecmişti 10 gun falan.erken gebelik testi yaptım 2defa neqatif çıktı.29 agustosta normal gebelik testi yaptım kopkoyu 2çizgı cıktı.inşallah hamilesindir sende.

Back