- Konu Sahibi ayxsxegxuxl34
-
normalde bekleme süresi 5 dk ya testlerde sen ne zaman baktın geri teste
hamiş olabilirsin adet gecikmesi olmadan önce silik çıkabiliyo. bir iki gün sonra tekrarla testi derim ben. hayırlısı canım. istiyomudun bari
benimde 2. çizgim silikti gözükmüyordu akşam 7 gibi yapmıştım... halada saklıyorum...
galiba hamilesinnnn canım.... sabah ilk idrarınla bir daha yap kesinleşir o zaman...
hamiş olabilirsin adet gecikmesi olmadan önce silik çıkabiliyo. bir iki gün sonra tekrarla testi derim ben. hayırlısı canım. istiyomudun bari
evt istiyoduk test yapmıycaktım aslında antibiyotik aldım eczaneden ama her ihtimele karşı bi test yapım dedim ama haptan içtim bi tane sonra test yaptım çok silik çıktı eğer hamileysem bi zararı olurmu bide elektronik tartılarda zararlıymış ondada tartıldım:çok üzgünüm:
adetin gecikmediği için silik çıkması normal a.s çok erken dönemde içilen bir tane ilacın zararı olmaz heralde ya. sen şimdi kendine dikkat et. fazla stres yapma. pazartesi günü testi tekrarla canım. umarım tahminim doğrudur. sevgiler a.s.
saol cnm inş.ya aslında korkuyorum galiba hazır değilim 1tane oğlum var 4yaşında o biraz sorunlu oldu buda öle olur die korkuyorum:çok üzgünüm:
hayırlısı olsun tatlım . zaten eğer hamişsen yeni bebiş doğana kadar oğlun daha da büyür. nasıl sorunlu yani oğlişin
evt istiyoduk test yapmıycaktım aslında antibiyotik aldım eczaneden ama her ihtimele karşı bi test yapım dedim ama haptan içtim bi tane sonra test yaptım çok silik çıktı eğer hamileysem bi zararı olurmu bide elektronik tartılarda zararlıymış ondada tartıldım:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?