- 27 Temmuz 2007
- 72
- 5
-
- Konu Sahibi PINAR&MUSTXIX
Merhaba arkadaşlar.
Benim regl günüme daha 4-5 gün var. 1-2 gündürde sağ kasığımda yumurtlama günümüzde oluşan batma gibi batma var. Göğüslerimde hafif şişkinlik var. Bunun dışında bir belirti yok
acaba daha önce hamiş olanlar bu hissettiğim batma hamişlik belirtisi olabilirmi sizlerinde hissettiği batma aynımıydı...
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler........
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
merhaba canım bu konuyla ılgılı okaar cok sey okudumkı artık uzman olucam az kaldı dedıgın gıbıkasıklarda batmalar çogunlukla gebelıkle ılgılı oluyo inşallah gebesindir
rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah kızlar
inş. cnm a.s.
günlerimiz aynı inş. kırklarımızda karışır :ecrin_bebek::CüvCüv:
rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah kızlar
Merhaba arkadaşlar.
Benim regl günüme daha 4-5 gün var. 1-2 gündürde sağ kasığımda yumurtlama günümüzde oluşan batma gibi batma var. Göğüslerimde hafif şişkinlik var. Bunun dışında bir belirti yok
acaba daha önce hamiş olanlar bu hissettiğim batma hamişlik belirtisi olabilirmi sizlerinde hissettiği batma aynımıydı...
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler........
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
umarım hamilesindir. umarım bende hamileyimdir bendede bazı belirtler var ama bakalım hayırlısı .. bi test yapıcam bakalım.. güzel haberlerinizi inşallah okurum burdan. bende sadece ben bu haldeyim sanıyodum ama bu sitedeki arkadaşları görünce tek ben değilmişim dedim. İnşallah hayırlısı ile isteyen herkes bebişini alır kucağına :Saruboceq:
göğsünüzdeki kahverengi yer büyümüşmü ateşinizi ölçün eğer ateşiniz yüksek gidiyorsa ve adet gününde ateşiniz hala yüksekse tebrikler hamilesiniz eğer ateşiniz düşerse üzgünüm adet olacaksınız tecrübe ile sabittir ben yeni hamileyim ateşimi adetime 2 gün kala ölçtüm yüksekti hergün ölçtüm ve adet günüde yüksekti her sabah uyandığımda göğüslerim gerginmiş gibi ağrıyorlardı ve kahverengi kısmı büyümüştü 1 hafta bekledim ve kan testiyle hamile olduğumu öğrendim ama malesef meleğim büyümüyor birkaç gün sonra kürtaj olacağım umarım hepiniz hamilesinizdir
sağolun destek için sevgiyle kalın çok takılmayın belirtilere her ay aynı duyguyu yaşadım ama hamile kaldığım ay yeni taşınmıştım yerleşme düzenleme derken baktım adetime 2 kalmış beklemedim sadece dediklerimi yaptım ve 1 hafta bekledim test için