• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim?? Acil destek

Niksameri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
4
1
1
29
Merhaba arkadaşlar normalde polikistik over rahatsızlığım var regli geçiktiği için doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış ya erken gebelik var ya da regli olucaksın dedi ilaç verdi bebek varsa etkilemeyecek şekilde normalde söktürücü ilaç içtiğimde ilaçlar bittikten sonra 3 4 gün içinde regl olurdum. Doktor 10 içinde olmazsan hamilesin dedi ama bugğn 10. Gün hala olmadım çok fazla uyku isteğim var ve aşırı derece de göğüs hassasiyeti oluştu regli zamanından çok farklı idrar testi bu şekilde çıktı. Sizce hamilelimiyim yorum yaparsanız çok sevinirim
IMG_20191124_100155.jpg

IMG_20191124_100155.jpg
IMG_20191124_100155.jpg

Kan testi yaptırmayı düşünüyorum da fırsat bulup gidemedim bugün. Negatif mi sizce orda çizgi oluşmuş onu anlamadım normalde regl de olmam gerek o ilaçlara rağmen neden olmadım acaba 🤔😔
Ortadaki hayalet çizgi idrarın yayılmasından kaynaklı bence 2.çizgi yeri boş çünkü ama yine de kan testi yaptırabilirsiniz

Bende pkoluyum bende boyle bıkere oldu fakat regl olmuştum rahim duvarı kalınlalmıstı. Ama ilaç vermedıydı drum.
Su an teste gore hamıle degılsınız lakın soyle olabılır ve bı ihtimal bu belkide gec döllenme yasıyorsanız beklemeniz gerekebilir illede 10 gun degıl 15 20 gunu bulabilir aceleden etmeyin testlede degıl kan vererek dogru ve guzel sonucu ogrenin inşaallah.
Allah sızede nasıp eder inşallah gonlunuze gore💙🙏

Bende pkoluyum bende boyle bıkere oldu fakat regl olmuştum rahim duvarı kalınlalmıstı. Ama ilaç vermedıydı drum.
Su an teste gore hamıle degılsınız lakın soyle olabılır ve bı ihtimal bu belkide gec döllenme yasıyorsanız beklemeniz gerekebilir illede 10 gun degıl 15 20 gunu bulabilir aceleden etmeyin testlede degıl kan vererek dogru ve guzel sonucu ogrenin inşaallah.
Allah sızede nasıp eder inşallah gonlunuze gore💙🙏
İnşallah dediğiniz gibi bir durumdur cuma gününe kadar beklemeyi düşünüyorum olmazsam kan testi yatırıcam

Back