hamilemiyim acabaaa

Benm yaklaşık 2 hafta sonra akintimdan anlıyorum yumurtlama döneminde artıyor o zamanlarda oldu zaten bakalım belki dayanamayıp yaparım test ama çıkmaz gibi geliyo bilemedim :) çok sabirsizm galiba :)

Doğru evet herşey kişiye göre değişiyor benimde adet dönemlerimde göğüslerimde fazla hareket olmazdı bu ay 8-9 gün öncesinden şişti el değemiyorum hala bendede karışık bazen çok üşüyorum ayaklarımı ısıtamıyorum bazende birden ateş basıyo çok karışık kafam bakalım ne olcak :))

Benm yaklaşık 2 hafta sonra akintimdan anlıyorum yumurtlama döneminde artıyor o zamanlarda oldu zaten bakalım belki dayanamayıp yaparım test ama çıkmaz gibi geliyo bilemedim :) çok sabirsizm galiba :)

hadi bakalım hayırlı haberlerin bekliyoruz canım :) test yapsan silik çıkabilir canım belli belirsiz olabilir :)

inş vardır canım hamilelik sende yazarsın buraya sevindirici haberini inşaallah :)

Adetin geçtiyse büyük ihtimalle idrar testinde çıkar canım gönlüne göre olsun her şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…