adet günüm 2gün geçti adet belirtileri gibi gögüslerde şişkinlik hassasiyet bel ağrısı kasklarda ara ara agrı batma ve yaklaşk 1haftadr karnım şiş baya gaz var... test için erken geldi bana ama böyle olup da test yapan doğru sonuç alan varmı çatlıcam merakdan
Benim adetim 2 gün geçti belim kasıklarım çok ağrıyor göğüslerim çok hassas ama hiçbişey yok hala hamile olabilîrmiyim acaba umutlanıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorumbende de aynı belirtiler var belim aşırı ağrıyor kasığımda batmalar var ve aşırı gaz var bende hamileyim diye umuyorum ama bakalım nasip adetime 3 gün var geçmesini bekleyeceğim ben
canım mecburen yapacaksın adetin geçtiyse. hem öğrenmen bebek açısındanda iyi olur onu zarara uğratacak bir harekette bulunmazsın. benim şuan sol kasığım çok ağrıyor belime yastık koydum işyerinde sandalyede bile oturamıyorum düşün yani.Benim adetim 2 gün geçti belim kasıklarım çok ağrıyor göğüslerim çok hassas ama hiçbişey yok hala hamile olabilîrmiyim acaba umutlanıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
Ay çok kötü ya anlıyorum seni inanki bende sabah hem kasık ağrısı karın ağrısı bide öyle bir gaz sancısı girdiki çok kötü bişey oluyo sandım eşime seslendim artık oda bana diyo sen bence hamilesin ama ben adetimden 5 gün önce bi rahatsızlandım test yaptılar negatif çıktı şimdide öyle olurmu diye düşünüyorum ondan bekledim eğer varsada bebeğe zara vermekten korkarım dediğin gibicanım mecburen yapacaksın adetin geçtiyse. hem öğrenmen bebek açısındanda iyi olur onu zarara uğratacak bir harekette bulunmazsın. benim şuan sol kasığım çok ağrıyor belime yastık koydum işyerinde sandalyede bile oturamıyorum düşün yani.
valla canım ben gazda çığır açtım resmen nerden geliyor bu kadar gaz anlamıyorum. ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı ondada aynı böyleydim. gazman gibi ortalıkta dolaşıyorumAy çok kötü ya anlıyorum seni inanki bende sabah hem kasık ağrısı karın ağrısı bide öyle bir gaz sancısı girdiki çok kötü bişey oluyo sandım eşime seslendim artık oda bana diyo sen bence hamilesin ama ben adetimden 5 gün önce bi rahatsızlandım test yaptılar negatif çıktı şimdide öyle olurmu diye düşünüyorum ondan bekledim eğer varsada bebeğe zara vermekten korkarım dediğin gibi
Şimdi iyice umutlandım bende sen öyle diyince inan bende gazlıyım sürekli gazman çok iyi teşhis :) gaz yapcak yiyecekte yemediğim halde artık gaz anormal sancı yapıyp şuandada sol kasığıma felaket ağrı girdi artık test yapmak lazım anlaşılan inşallah hamileyimdirvalla canım ben gazda çığır açtım resmen nerden geliyor bu kadar gaz anlamıyorum. ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı ondada aynı böyleydim. gazman gibi ortalıkta dolaşıyorum
canım benimde kasık ağrım gazım var. birde bel ağrısı eklendi 2-3 gündür bakalım hayırlısı olsun inşallahŞimdi iyice umutlandım bende sen öyle diyince inan bende gazlıyım sürekli gazman çok iyi teşhis :) gaz yapcak yiyecekte yemediğim halde artık gaz anormal sancı yapıyp şuandada sol kasığıma felaket ağrı girdi artık test yapmak lazım anlaşılan inşallah hamileyimdir
bende pazartesiyi bekleyeceğim canım. rabbim hakkımızda ne hayırlı ise onu versin inşallahKesin sonuç için pazartesiyi beklemek o zaman :)
Amiin inşallah hayırlısı olsun güzel haberlerle seviniriz inşallah :)canım benimde kasık ağrım gazım var. birde bel ağrısı eklendi 2-3 gündür bakalım hayırlısı olsun inşallah
takipte kalalım canım.Amiin inşallah hayırlısı olsun güzel haberlerle seviniriz inşallah :)
Lseni çok iyi anlıyorum ben korkudan 5 gün beklemiştim ya :)
L
Beklemenin sonucu ne oldu :)
Ay belirtilerin nelerdi acaba beklediğin zaman içinde :)çift çizgi canım :))
Ay belirtilerin nelerdi acaba beklediğin zaman içinde :)
canım en büyük belirtim kendimce üşümemdi, evin içi sıcaktı mesela eşim tişörtle geziyordu ben donuyordum,kimisine ateş basar ya bana tam tersi :) birde mesela adete 1 hafta kala göğüslerim acırdı bu sefer 10-11 gün kala acımaya başladı ama göğüs acıması kişiden kişiye göre değişiyor zamanı, ve şişkinlik vardı ama dedğim gibi en belirgini üşümemdi :))
canım inşallah hayirlisiyla sağlıklı kucağına alırsın