Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim acabaaa ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elamm5353

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
17
10
3
32
arkadaşlar merhaba ben 6 aylık evliyim çocuk istiyoruz. Bu ay yumurtlama tarihlerimde ilişkiye girdim. Bir iki gün sonra sanki adet olacakmışım gibi karın ağrım vardı. Bir de bazen farklı kokukar geliyo burnuma. Bugün itibariyle adetim 3 gün gecikti ara sıra adet sancısı hissediyorum kasık ağrım da var hamile olabilir miyim.

Gecikme varsa olabilirsiniz.. İdrar testinde bi bakın once silik te olsa çıkar.

Normalde düzenli olurum ama geçen ay da 2 gün gecikmişti bu yüzden birkaç gün daha beklemek istiyorum negatif sonucunu görmek istemiyorum
Bekleyin o halde cumaya da bir şey kalmadi :)
Göğüs hassasiyeti var mi peki?
Benim belirtim regl olacak gibi ağrılar ve göğüslerde hassasiyetti. Ha oldum ha olucam derken idrar testi yaptim pozitif çıktı.

Bekleyin bence de inşallah hamilesindir.Allah isteyen herkese versin inşş.

Bekleyin o halde cumaya da bir şey kalmadi :)
Göğüs hassasiyeti var mi peki?
Benim belirtim regl olacak gibi ağrılar ve göğüslerde hassasiyetti. Ha oldum ha olucam derken idrar testi yaptim pozitif çıktı.
Normalde adetten bir hafta önce göğüslerim aşırı derecede ağrırdı ama bu sefer bir iki gün kala ağrımaya başladı bide dikkat ettiğim için mi bilmiyorum ama meme ucu hassasiyeti de var karın ağrım da adet olacakmışım gibi of inşallah olmam

Bence bu şekilde cumayi bekleyemezsiniz gidin test alıp yapın. Negatif cikarsa ki inşallah çıkmaz, sonucu bilirsiniz kafaniz rahat olur.. Her sey Allahtan bu kez de olmamışsa vakti var diyip sabir edersiniz. InsAllah vardır..

Haklısınız galiba yarın ilk idrarımla test yapıcam inşallah beklediğim sonucu alırım

Yumurtlama gününü biliyor musun. Tahmin mi yürüttün.

Uygulama indirdim telefonumda otomatik hesaplıyo
Anladım. Eğer adetlerin düzenliyse bi test yap bekleme bence. Hamile miyim düşüncesiyle adetin de gecikir. Baya gecikmiş çünkü. Benim bu zamanlarda kopkoyu çıkmıştı. 4 gün kala silik çıkmıştı. Varsa da yoksa da çıkar test yaparsan.

Aynen yapıcam çünkü her anım acaba hamilemiyim düşüncesiyle geçiyo ama sanırım ilk idrarla yapmak daha net sonuç veriyo bu yüzden yarın sabah yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…