• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acaba

Hamilelik belirtileri olabilirmi acaba ?

• Bebek

OY: 0 0,0%
  • Hamilelik

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

SekerUmut

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
30
7
16
30
Kizlar yumutlama gününden sonra gögüslerimde hassasiyetlik basladi ve ara ara kasik agrilarimda oluyor sizde bunlar hamilelik belirtileri olabikirmi ?
Yoksa yumurtlama gününden sonra gögüslerdeki hassasiyetlik normalmi?

Canim yumurtlama gününde oluyo bu belirtiler. Gününe ne kadar var? İnsandan insana değişir tabiki belirtiler.

Canim sen suan yumurtlama belirtileri yasıyor olabilirsin. Kendin evde test yaptın mi ? Yumurtlama testleri?

canım sen daha yumurtlama dönemini bile geçirmemişsin ki
çalışmalara devam ,

içerde bir yumurta yok ki

bir de bu yumurta tam gununde çatlamıyor yani

Arkadaslar Merhaba kadınlar kulübünün infertilite forumundan baska biryere derdimi yazabilicegim aklima gelmezdi :) benim eşim azosperm doğal yolla çocuğumuz olmuyordu eşim ameliyat oldu ( tese ) başarısız geçti malesef doktor bunun üzerine bize kuvvetli 2 ilaç verdi eşime bunu kullananların dogak yolla bile cocuk sahibi olduklarını söylemiş hayat bu olabilir yani eşim 2 aydır kullanıyordu neyse.. benim adetinin normalde pazarttesi olmasi gerekirken daha olmadı ama pazar günü cok başım ağrıdigi icin dolorex ağrı kesici içmiştim şimdi hem test yapsam hayal kırıklığına uğramadan korkuyorum sizce ilaç mi geciktirmistir yoksa hamile olabilirmyim başına böyle olay gelen varmi?? Bi umuda bilgiye ihtiyacım var :(

Back