L lockasi Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2014 13 0 1 İstanbul 20 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lockasi #1 Selam arkadaşlar benim adetim gecikti 18 inde olmam lazimdi ama 12 sinde hcg kanda yaptirdim negatif cikti. Fakat kasık agrilarim bel agrilarim ve bulantim var . Sizce hamile kalmis olabilirmiyim. Lütfen yardim edin uyuyamiyorum. :-(
Selam arkadaşlar benim adetim gecikti 18 inde olmam lazimdi ama 12 sinde hcg kanda yaptirdim negatif cikti. Fakat kasık agrilarim bel agrilarim ve bulantim var . Sizce hamile kalmis olabilirmiyim. Lütfen yardim edin uyuyamiyorum. :-(
scarfaceislove Bir "Ela" anası... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Kasım 2013 1.096 578 198 34 20 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lockasi #2 Geç döllenme olabilir. Bazen bazı kadınlarda yumurtlama günleri sıradaki adet tarihine yakın olur. Böyle bi durum olmuşsa geç döllenme olmuştur. Ama hamile olmayabilirsiniz de. 2-3 gün gecikmeler havalardan da olabiliyoo, stresten de..
Geç döllenme olabilir. Bazen bazı kadınlarda yumurtlama günleri sıradaki adet tarihine yakın olur. Böyle bi durum olmuşsa geç döllenme olmuştur. Ama hamile olmayabilirsiniz de. 2-3 gün gecikmeler havalardan da olabiliyoo, stresten de..
K KORUYUCU Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2013 79 27 28 20 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lockasi #3 canım erken gebelik testleri var sonucu neredeyse kesin ondan al. Bence hamilesin :)