hamilemiyim acaba!

gulert

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
5
0
6
34
Tekirdağ
merhaba arkadaşlar,

siteye yeni üye oldum yardımcı olursanız sevinirim.

doğum kontrol hapıyla korunan bir çiftiz. şubat ayının 2si ve 5 arasında adet oldum adet olduktan sonra korunmayı bıraktım. adetimden ortalama 10 gün sonra gün içinde penbe akıntım oldu çok az ama. döylenmesi ayıp ama gecede eşimle beraber olduk. sabah kaltıgımda iç çamaşırımda koyu renkte lekelenmeler oldu 2 gün adet gibi kanamalarım oldu ve kasıklarımda ağrılar oldu. şimdi kanamam bitti. pinpiriklilik yapmak istemiyorum ama hamile olabilirmiyim acaba testte yapamıyorum çok erken çünkü. bide adet tarihim hangisi olucak 10 gün arayla adet oldum hesaplamada yapamıyorum.

yardımcı olursanız çok sevinirim.

inşş sevindirici haber alırsın yerleşme kanamasıdırr...gt doktora bthcg kan testi ver...

İnş sevındırı haberdır ama ben benzerı yasadıgım durumu aktarayım sana,d.k hapım bıttıkten 3 gun sonra regl oldum ve tekrar kullanmadım hapı bıraktım bende regl 8 gun surdu ve 10 gun sonra tekrar kanamam basladı oda 10 gun surdu daha sonra da ılıskıye gırdıkce ertesı gun 2 gun suren lekelenmelerım oldu.2 tane dr gıttım bırı polıp var dedı bırı hıc bıse yok kanama neden oldu anlayamadım dedı.keısnlıkle ıhmal etme dıye anlatıroyurm arkadasım moralın bozulmasın aman ama ıhmal etme lutfen gıt ve muayene ol hemen ki eger bebek dusunuyorsan zaten hapı bıraktın maden kontrollerını yaptır derım

çok tesekkür ediyorum cevap yazdığın için. bu ay sonu gitmeyi planlıyorum insallah ciddi bir sey yoktur. süpriz olur bir gebelikte olursa öğrenmiş olurum. halen bir umudum var insallah hamileyimdir. burdan bilgi almak gercekten çok güzel oluyor

inş sevındırıcı haberdır.kesınlıkle buradan bılgı almak guzel oluyor bılgılenıyorda ınsan hamılelık hakkında bılmedıgım cok seyı buradan ogrendım=)

10 gün arayla adet olduğun için beklenen adet tarıhını hesaplamak zor olabilir..

Umarım hamilesindir bize güzel haberlerle dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…