- 17 Aralık 2024
- 50
- 15
- 3
- Konu Sahibi yuksel3468
-
Nekadar süre sonra böyle çıktı bana var gibi geldi ama adetede daha varmış bilemedim
Ovulasyon testi almıştım takip ettim yumurtlama dönemimi ona göre ilişkiye girmiştik inşallah vardır gene bekliycemGeçen ay benim testimde böyle çıkmıştı aynı marka bence reglinize yaklaşacak bir kaç gün daha bekleyin sonra kaset testle tekrar edin
1 dakika içinde çıktıNekadar süre sonra böyle çıktı bana var gibi geldi ama adetede daha varmış bilemedim
Ayın kaçında yumurtlama gördünüz ? Üstüne 10-14 gün sayınca hassas olan idrar testlerinde yakalaya biliyoruzOvulasyon testi almıştım takip ettim yumurtlama dönemimi ona göre ilişkiye girmiştik inşallah vardır gene bekliycem
30 ocakAyın kaçında yumurtlama gördünüz ? Üstüne 10-14 gün sayınca hassas olan idrar testlerinde yakalaya biliyoruz
Birde öyle yapayım acaba kan versem direk çıkarmıkaset test alıp tekrar deneyin o zaman kararlaşır canım ama var gibi
En mantıklısı o zaman kan testi acaba varsa çıkarmı kanda hemenTest baya pembe var gibi duruyor ama gene de güven yoj testlere
30 Arlıkta yumurtlamış olsanız bugün 11. Gün 2 gün sonra testi yenilerseniz daha net bir sonuç alabilirsiniz30 ocak
Var o zaman hayırlı olsun1 dakika içinde çıktı
Tabiki idrardan önce kanda çıkar beta hcgEn mantıklısı o zaman kan testi acaba varsa çıkarmı kanda hemen
Erken çıkmış canım var gibi, bununla beraber ovulasyon testi de yaptın mı?Kızlar adetime 7 gün kala test yaptım sabah ilk idrarla 3 yıldır çocugum olmuyor kendimi umutlandırmakta istemiyorum kan vermeye gitmeyede korkuyorum acaba gebelik varmıdır test böyle çıktıEki Görüntüle 3534589 Eki Görüntüle 3534589
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?