Testi atar mısınSlm arkadaşlar ben 13 eylülde adet gordum 5 gun sürüyor ve bittikten sonra 8.gun lekelenme tarzinda kanamam oldu kanamanin devam ettigi 5. Günü idrar testi yaptırdım ve pozitif dr gittim ayni gün sadece altan ultrasonla yara oldugunu kanamanin ondan oldugunu söyledi herhangi bir gebelik olmadığını söyledi kan testi yapmadı ve bugün kanamamin 8 günündeyim biraz daha artmis durumda adetimede 8 gün var tekrar bugün idrar testi yaptım tekrar pozitif cıktı ben hamilemiyim değilmiyim anlayamadım
Gebelik daha yeni varsa alttan bakmayla %50 göremez bu yüzden önce kan testi yaparla sonuca göre bakarlar bu arada gebelik şüphen var sakın alttan baktırma düşüğe sebeb olur sen başka doktora git kan ver sonuca göre devam et ama sakın alttan baktırm direk düşük olurDoktor daha yeni gebelik oluşmuşsa görebilirmi onuda bilmiyorum
Tamam cok teşekkür ederimGebelik daha yeni varsa alttan bakmayla %50 göremez bu yüzden önce kan testi yaparla sonuca göre bakarlar bu arada gebelik şüphen var sakın alttan baktırma düşüğe sebeb olur sen başka doktora git kan ver sonuca göre devam et ama sakın alttan baktırm direk düşük olur
Benim doktorum hep her hafta ilk zamanlar hem de alttan baktı smear testi bile aldi hamileyken..Gebelik daha yeni varsa alttan bakmayla %50 göremez bu yüzden önce kan testi yaparla sonuca göre bakarlar bu arada gebelik şüphen var sakın alttan baktırma düşüğe sebeb olur sen başka doktora git kan ver sonuca göre devam et ama sakın alttan baktırm direk düşük olur
İnsanlari yanlis yonlendirmeyin lutfen, vajinal ultrason dusuge sebep olmaz. Dusecegi varsa zaten duser bir seyden etkilenmez. Dusmeyecekse de ne yaparsaniz yapin asla dusmez.Gebelik daha yeni varsa alttan bakmayla %50 göremez bu yüzden önce kan testi yaparla sonuca göre bakarlar bu arada gebelik şüphen var sakın alttan baktırma düşüğe sebeb olur sen başka doktora git kan ver sonuca göre devam et ama sakın alttan baktırm direk düşük olur
Hayırlısıyla gelsin inşaallah keşke önceki doktor kam testi yapsaydıBugun acile gidip test yaptim evt hamileyim ama hala kanama oldugu icin ve keseyi goremediği icin iki gun sonra degerlere tekrar bakılacak düşüğü engellemek icinde ilaç verdi bakalım sonuç ne olacak
Bundan 2 yil önce bir doktor arkadasima rahimde kanama var bu bebek tutmaz duser yada anne karnında ölür kürtaj yapalim dedi arkadaşım kabul etmedi başka dr.a gitti kanama vs yoktu simdi kızı cok sağlıklı 2 yaşında tek doktorla kalmayın derim. Hakkınızda hayırlısı olsunSlm arkadaşlar ben 13 eylülde adet gordum 5 gun sürüyor ve bittikten sonra 8.gun lekelenme tarzinda kanamam oldu kanamanin devam ettigi 5. Günü idrar testi yaptırdım ve pozitif dr gittim ayni gün sadece altan ultrasonla yara oldugunu kanamanin ondan oldugunu söyledi herhangi bir gebelik olmadığını söyledi kan testi yapmadı ve bugün kanamamin 8 günündeyim biraz daha artmis durumda adetimede 8 gün var tekrar bugün idrar testi yaptım tekrar pozitif cıktı ben hamilemiyim değilmiyim anlayamadım
Buradaki sonuc pozitif. Bence doktorunuzu degistirip bir de kan testi yaptırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?