• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acaba?

yasmi123

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
109
67
298
38
İzmir
Slm arkadaşlar ben 13 eylülde adet gordum 5 gun sürüyor ve bittikten sonra 8.gun lekelenme tarzinda kanamam oldu kanamanin devam ettigi 5. Günü idrar testi yaptırdım ve pozitif dr gittim ayni gün sadece altan ultrasonla yara oldugunu kanamanin ondan oldugunu söyledi herhangi bir gebelik olmadığını söyledi kan testi yapmadı ve bugün kanamamin 8 günündeyim biraz daha artmis durumda adetimede 8 gün var tekrar bugün idrar testi yaptım tekrar pozitif cıktı ben hamilemiyim değilmiyim anlayamadım

Slm arkadaşlar ben 13 eylülde adet gordum 5 gun sürüyor ve bittikten sonra 8.gun lekelenme tarzinda kanamam oldu kanamanin devam ettigi 5. Günü idrar testi yaptırdım ve pozitif dr gittim ayni gün sadece altan ultrasonla yara oldugunu kanamanin ondan oldugunu söyledi herhangi bir gebelik olmadığını söyledi kan testi yapmadı ve bugün kanamamin 8 günündeyim biraz daha artmis durumda adetimede 8 gün var tekrar bugün idrar testi yaptım tekrar pozitif cıktı ben hamilemiyim değilmiyim anlayamadım
Testi atar mısın

IMG_20201003_092016.webpIMG_20200930_134139.webp

Bende anlayamadım ozellikle korunmadığımi belirttim hamile olma ihtimalim varmi diyede sordum adet donemi dışinda kanama olduğu icin alttan ultrasonla baktiginda yara var dedi birde smear aldi sonucu carsamba cikacakmis ben yinede pazartesi Aile hekiminde bir kan tahlili baktıracagım

Doktor daha yeni gebelik oluşmuşsa görebilirmi onuda bilmiyorum
Gebelik daha yeni varsa alttan bakmayla %50 göremez bu yüzden önce kan testi yaparla sonuca göre bakarlar bu arada gebelik şüphen var sakın alttan baktırma düşüğe sebeb olur sen başka doktora git kan ver sonuca göre devam et ama sakın alttan baktırm direk düşük olur

Gebelik daha yeni varsa alttan bakmayla %50 göremez bu yüzden önce kan testi yaparla sonuca göre bakarlar bu arada gebelik şüphen var sakın alttan baktırma düşüğe sebeb olur sen başka doktora git kan ver sonuca göre devam et ama sakın alttan baktırm direk düşük olur
Tamam cok teşekkür ederim

Benim doktorum hep her hafta ilk zamanlar hem de alttan baktı smear testi bile aldi hamileyken..

İnsanlari yanlis yonlendirmeyin lutfen, vajinal ultrason dusuge sebep olmaz. Dusecegi varsa zaten duser bir seyden etkilenmez. Dusmeyecekse de ne yaparsaniz yapin asla dusmez.
Bu arada konu sahibi bence hamilesiniz. Doktorunuzu degistirip acil bir kan testi yaptirin. Bu arada hamileligin basinda smear alinabilir ve hafif kanama yapabilir, panik olmayin

Bencede hamilesin canim, ve ayrica alttan bakmayla düsmenin ne ilgisi var , benimde hamileligim boyunca alttan bakti doktorum mecburum hersey daha detayli net ve erken gözüküyor demisti

Cok tesekkur ederim yorumlarıniz icin emin olmak icin kan testi yaptiracam pazartesi bakalım ne cikacak

test yapmak ne kadar zormus hayret bisey yara vardir tamam ama insan bi beta ister nasi dr bu

Bugun acile gidip test yaptim evt hamileyim ama hala kanama oldugu icin ve keseyi goremediği icin iki gun sonra degerlere tekrar bakılacak düşüğü engellemek icinde ilaç verdi bakalım sonuç ne olacak

Bugun acile gidip test yaptim evt hamileyim ama hala kanama oldugu icin ve keseyi goremediği icin iki gun sonra degerlere tekrar bakılacak düşüğü engellemek icinde ilaç verdi bakalım sonuç ne olacak
Hayırlısıyla gelsin inşaallah keşke önceki doktor kam testi yapsaydı

Bundan 2 yil önce bir doktor arkadasima rahimde kanama var bu bebek tutmaz duser yada anne karnında ölür kürtaj yapalim dedi arkadaşım kabul etmedi başka dr.a gitti kanama vs yoktu simdi kızı cok sağlıklı 2 yaşında tek doktorla kalmayın derim. Hakkınızda hayırlısı olsun

Back