How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamilemiyim acaba ?

Ozlem9606

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2017
84
9
6
28
Kızlar size birşey sorcam benim adetin düzensiz 20 gün geçti ama göğüs uclarmda koyulaşma karnında siyah çizgi var birde son zaman çok idrara çıkıyorm ve kokulu sizce hamilemiyim tedavi görüyordum bıraktım lupus hastasıyım ve trombositlerin düşük olduğu için kanamam çok oluyor 2 ay önce adet kanamamda durmadıgı için hastaneye yatrdılar ve gebelik yasak demişlerdi bnde hiç umursamıyrm ama bgn kendimi inceledm dikkatimi çekti bilgilerizke yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar size birşey sorcam benim adetin düzensiz 20 gün geçti ama göğüs uclarmda koyulaşma karnında siyah çizgi var birde son zaman çok idrara çıkıyorm ve kokulu sizce hamilemiyim tedavi görüyordum bıraktım lupus hastasıyım ve trombositlerin düşük olduğu için kanamam çok oluyor 2 ay önce adet kanamamda durmadıgı için hastaneye yatrdılar ve gebelik yasak demişlerdi bnde hiç umursamıyrm ama bgn kendimi inceledm dikkatimi çekti bilgilerizke yardımcı olursanız sevinirim
Hastalığı bilmiyorum ama yasak dedilerse korun canım çünkü senin için de bebek için de sıkıntı olabilir. Bence biraz bekleyip kan testi yaptır

Hastalığı bilmiyorum ama yasak dedilerse korun canım çünkü senin için de bebek için de sıkıntı olabilir. Bence biraz bekleyip kan testi yaptır[korunmıyrm ama kalmıyodm 3 senelik evliyim tedaviden sonç alamadm o yüzden kalmamıştır diye ama belirtilerdir var hamile olabilirmyım diye merak ettm

Slm hanimlar subat 12 son adet tarihim.21 gunde bir adet oluyorum.subatin 28 cekmesi hernekadar kafami karistrsada toplamda 25 gun oldu ara hâla adet olmadim.midem bulanmiyr basim donmuyor.dun ve bugun ac karnina, ilk degil ikinci idrarla test yaptim ikisinde de negatif cikti.hamilemiyim degilmiyim kafayi yiyecm

karninizdaki cizgi belirti icin belirgin bir özellik. goguz uclarindaki ve halkadaki renk degisikligi de ayni sekilde. test yapin. kan testiyle rahtlayin

karninizdaki cizgi belirti icin belirgin bir özellik. goguz uclarindaki ve halkadaki renk degisikligi de ayni sekilde. test yapin. kan testiyle rahtlayin
Yapcam biraz daha bekleyim de çünkü hayal kırıklığına uğramak istemiyorum artık bir 2 aydır böyle çizgiler ve koyulaşma baş dönmemde başladı bugn bir kez düşük yaptım ama hiç belirtin yoktu öğrendiğimde 5 hafta 2 günlüktü ve hiç bir belrtim yoktu habersiz ultrason girdim de öğrenmiştim

O cizgi hemen cikiyor mu ki. Bende 4 aydan sonra cikti 5 aydan sonra belirginlesti.

Back