arkadaşlar bendeki durumda sizinkine benzer ama biraz daha belirgin...adetim 3 gün gecikince eczaneden gidip predictor gebelik testi aldım diğer hamilelik testlerinden biraz daha pahalıymış ve beklenen adet gününde bile tespit ediyormuş..neyse yaptım ilk 5 dk içinde hiç bişey çıkmadı dedim bişey yok..kaldırdm çantama attım testi sonra aradan epey bi zaman geçti tekrar baktım çok ince silik bir çizgi...inanamadım sonra 15 dakika sonra ki göstergelere inanmayın diye yorumlar okudum burda ama bi yandan içim içimi yedi tabi..ertesi gün gittim 5 tl.lik hamilelik testlerinden bu sefer ilk 5 dk.içinde ikinci çizgi belirgin bi şekilde çıktı..ama neticede idrar testi hiç bi zaman kesin sonuç vermeyebilir...dayanamadım gittim aynı gün içinde kan testi yaptırdım sonucu 2 saat sonra mail olarak attılar tabi onu açana kadar elim titriyor bi yandan..beta-hcg değeri 280 çıkmış buda hamileliğin kanıtı...ama ben hala keseyi görmeden kalp atışı duymadan içim rahat edemiyorum ve kimseye söylemedim eşim dışında..cumartesi doktoruma görünücem..umarım bir aksilik yoktur..hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...dilerim tüm isteyen anne adaylarının en kısa zamanda bebeği olur