- 6 Ağustos 2014
- 29
- 9
- 3
- Konu Sahibi fatmaibrahim38
-
canımm adetın düzenliysee egerr,gecikmesi hayrı alamett.. yanii bencee sen kan testı yaptırr
bende dee şişkinlikk ,gazz sorunu var.. egılıp kalktıkcaa kasıklarım batıyor.. ne bıleyım yaa.. insan hissedermışyaa..
sanki bişeler var gibi.. psikolojıkmı bılmyıorum kı..
hakkımızda hayırlısı olsun..
Benim hamileligimde adet gunu kan testinde dahi cikmadi. Tam bir hafta sonra hem idrarda hem de kanda cikti. Gec dollenme olmus. Yani su anda negatif cikmasi, bebegin olmadigi anlamina gelmez ;-)
Adet oncesi lekelenmen, yerlesme kanamasi gibi geldi bana..Sabirla birkac gun daha bekleyip kan testi yaptirip kesin sonucu ogrenirsin.. Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
arkadaşlar bendeki durumda sizinkine benzer ama biraz daha belirgin...adetim 3 gün gecikince eczaneden gidip predictor gebelik testi aldım diğer hamilelik testlerinden biraz daha pahalıymış ve beklenen adet gününde bile tespit ediyormuş..neyse yaptım ilk 5 dk içinde hiç bişey çıkmadı dedim bişey yok..kaldırdm çantama attım testi sonra aradan epey bi zaman geçti tekrar baktım çok ince silik bir çizgi...inanamadım sonra 15 dakika sonra ki göstergelere inanmayın diye yorumlar okudum burda ama bi yandan içim içimi yedi tabi..ertesi gün gittim 5 tl.lik hamilelik testlerinden bu sefer ilk 5 dk.içinde ikinci çizgi belirgin bi şekilde çıktı..ama neticede idrar testi hiç bi zaman kesin sonuç vermeyebilir...dayanamadım gittim aynı gün içinde kan testi yaptırdım sonucu 2 saat sonra mail olarak attılar tabi onu açana kadar elim titriyor bi yandan..beta-hcg değeri 280 çıkmış buda hamileliğin kanıtı...ama ben hala keseyi görmeden kalp atışı duymadan içim rahat edemiyorum ve kimseye söylemedim eşim dışında..cumartesi doktoruma görünücem..umarım bir aksilik yoktur..hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...dilerim tüm isteyen anne adaylarının en kısa zamanda bebeği olur
canım bilmiyorum.. benım ki karışık biraz.. 2 oğlum varr. onlarda yaşadıgımm hamilelik belirtileri ilee bazıları keşisiyor.. ama işte bilmiyorum..
aşırı gaz ve şişkinlik var.. uyku hali.. gögüslerdee ağrı.. kasık batmaları.. bell ağrısııı varr müthişş hemdeehiçbişee yapmakk istemıyorum yanı böle bir eringeçlik var üzerimde.. bunlar belırtımı bılmyıorum ama ...
Bel agrisi yok bende :)
Hakkinda hayirlisi canim.biraz özel olcak ama Esinin korunmadigini farketmedin mi
Inşallah hamilesindir Nil :)
Biz 1.5 aydir istiyoruz fakat tatildi ramazandi aile ziyaretleri derken verimli olmadi calismalar ama umutluyum :)
Nil 5 tl lik dedigin testin markasi nedir bende alayim
Ayy inşallah :) peki sende yerlesme kanamasi olmusmuydu esub
Isteyen herkese Hayirli bir vakitte hayirli saglikli evlatlar versin Rabbim...
Evlatsizlik zor bir imtihan
Kizlar bana yardimci olur musunuz ?
Dayanamadim ve uye oldum(; gunlerdir hamilelik belirtileri basligindaki tum konulari okudum bayagi bilgilendim
Simdi esas konuya degineyim
3 ağustos ta kahverengi leke geldi ama cok az sonra ara ara yine oldu. 5 ağustos ta hastalanmam gerekiyordu ama olmadi.bugün ve iki gun once test yaptim negatif cikti.adet olacak gibiyim sanki o belirtiler var. Extradan aşırı gaz sorunu yasiyorum 3 gündür.
Umutlanmak istemiyorum ama hamileymisim gıbı de hissediyorum :)) yaş 28 gec kalmak istemiyorum :)) daha bunun 2. Si 3. Sü var hayirlisiyla :))
Deneyimlerinizi benimle paylasirmisiniz.
hamilemiyimdir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?