Hamilemiyim acaba ?? Yardımmm

Mutlu57

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
33
1
286
Kocaeli
Arkadaşlar merhabalar,
Eşimle bir bebişimiz olmasına karar verdik, ve çalışmalar başladı tabi =) sorum şu bel ağrım ve akıntım çoklaştı acaba belirti olabilirmi ? adet günüme çok var ayın 3 ü 4 ü gibi olucam yada olmıycam biraz erken tabi test için ama aranızda benim gibi olupta hamile kalan varmı acaba ?? yardım ederseniz sevinirim..

cnm daha ilk denemen galiba kafanıbu kadar yorma kendi haline bırak biz kadınlar bebiş düşündüğümüz günden itibaren herşeyi bebişe yoruyoruz olmayınca üzülüyoruz hamilelik belirtileri olabilir cnm ama psikolojikte oluyo sen keyfini çıkar ben 9 aydır bekliyorum bebişimi her ay umutlanıyorum ilk aylarda yıpratma kendini cnm

canım sendeki belirtiler olabiliyor. bende bebek istiyorum fakat iki aydır olmadı. senin gibi bende bir sürü belirti yaşadım ama adet oldum. sanırım çok düşündüğüm için bana hamile gibi belirtiler oldu. ben çok büyük hayal kırıklığına uğradım. inşallah hamilesindir.fazla üzerinde durma belirtilerin hayırlı haberlerini bekliyorum.

canım çok haklısın ben 2 aydır o hayal kırıklığını yaşıyorum çok kötü.

Kızlar merhaba,

Cumartesi günü test yaptım 2.cizgi silik çıktı. Sonra dayanamadım gittim kan tahlılı yaptırdım sonuc 86 çıktı.Adetim 3 dun gecıkti. Geceleri bel ağrısından uyuyamıyorum. Bugun gündüzde ağrımaya başladı. Çok fazla akıntım var. Acaba Hamilemiyim? Dr.umu aradım babası olmüş gelmiyomus işe. Meraktan olcem. gelecek ay tup bebek yapmaya karar vermiştik.Bugun bi test daha yaptıracağım.sekreteri yaptır dedı. acaba hamile olabilirmiyim?Lütfen bana yardımcı olunnn

hayırlı olsun tatlım büyük ihtimalle hamilesin kan testi 5 in üzerindeyse pozitiftir. :)

bnde hamılemıyım dıye dusunuyrum. adetlerım duzensız 35-40 de oluyrum. calısmalara baslamıstık ve 21 temmuz gunu sıddelı bır bel agrısıyla kanamm oldu. ama adet aknı mı yerlesme kanımı bılemıyrum :S .adet olsa 2.ve3. gunlerı yogun olurdu ama bu kanam aksam mı akmasam mı havasında. kafam cok kaıstı. adetlerımde bel agrısı degıl kasık agrısı bıle cekmezdım ama bu bel agrısı1 gun surdu lutfen bı yardım edınnnnnnnnnnnnnnnnn

Ben 2sene3 aylik evliyim ilk iki aydan sonra korunmadik ve hayla denemelerimize yilmadan devam ediyoruz.Eşim cift tarafli varikosel ameliyati oldu subat ayinda amrliyatin üzerinden neredeyse 6ay gecti doktora gittiğimde bende hicbir problem yok dedi bütün tahlilleri yapti.En son rahimde tüplere bakilacak dedi.Bende çok korkuyorum arkadaşları ne yapmaliyim sizce bu ayda cok sık sık idrarim geliyor.başım arada dönüyor.hamilemiyim bilmiyorum adetime tam dört gun kaldı.çok. düzenli adetim var.bakalım. belkide vardır.gerçi iki senedir her ay acabami deyip duruyoruz ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…