Ay inşallah yaaa mucize gibi olur eğer olursaVar canm hayırlı olsun ❤
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahŞim ek e bir fotoğraf bırakıyorum bu testle 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim canım hemencicik gidiyorsun acile bi kan veriyorsunnn çünkü olmayınca olmuyor o çizgiiEki Görüntüle 2603400
Bence hamilesinDevlet hastanesine gittim ama söylememe rapmen gündüz polikliniğine gidin dedin ve yapmadı evet yapıyorlar ama başından sağdı işte yaptım 21:00de tekrar evde ve 5dakka içinde çıkan sonuç buYine bilemedim
İnşallah öleyimdirBence hamilesinyarın muhakkak kanda baktır. Hayırlısı olsun
Hadi bakalım hayırlısı, sonucu bizimle paylasmayi unutmaİnşallah öleyimdirtamamdır nasipse yarın gidicem...teşekkür ederim
Mutlakaaaaaaaa paylaşıcamHadi bakalım hayırlısı, sonucu bizimle paylasmayi unutma
İyi geceler...Mutlakaaaaaaaa paylaşıcamumarım müjdeli haberi paylaşmak nasip olur ama neolursa olsun mutlaka yazıcam İyigeceler
Beta hcg 2.49çıktı yani sonuç negatif ve en kötüsü fsh yüksekti 44lerdeydi 2ay evvel ama şimdi 121 fsh çıktı ve hamile kalmamda tüpbebekte imkansızmış bana direk evlat alabilirsin sadece dediler.gebelik testinde çift çizgi çıkması fsh yüksekliğindenmiş...benim burdaki maceram bukadarmış yapılcak hiçbişiy yok.. cvplarınız için tekrar teşekkürler allah razı olsun...İyi geceler...
Merhaba konunuzu okudum az önce , hemen ümitsizliğe kapılmayın lütfen . Testlere dişli Aslan pençesi , hayıt tohumu , civan perçemi bu bitkiler fsh nin düşmesine etkili oluyormuş . Kullanıp sonuç alan çok var denemediyseniz eğer muhakkak deneyin . Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBeta hcg 2.49çıktı yani sonuç negatif ve en kötüsü fsh yüksekti 44lerdeydi 2ay evvel ama şimdi 121 fsh çıktı ve hamile kalmamda tüpbebekte imkansızmış bana direk evlat alabilirsin sadece dediler.gebelik testinde çift çizgi çıkması fsh yüksekliğindenmiş...benim burdaki maceram bukadarmış yapılcak hiçbişiy yok.. cvplarınız için tekrar teşekkürler allah razı olsun...
Merhabalar teşekkür ederim amin allah razı olsunMerhaba konunuzu okudum az önce , hemen ümitsizliğe kapılmayın lütfen . Testlere dişli Aslan pençesi , hayıt tohumu , civan perçemi bu bitkiler fsh nin düşmesine etkili oluyormuş . Kullanıp sonuç alan çok var denemediyseniz eğer muhakkak deneyin . Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Fsh yüksekliğinde hcg nin 2.49 çıkması olası bi durum mu? Çünkü klasik bi değer değil yükselme şansı var gibi. Ne hikayeler duyuyoruz imkansız denilip doğuranları evlatlık alıp hamile kalanları vs. Ümidini yitirme lütfen.Beta hcg 2.49çıktı yani sonuç negatif ve en kötüsü fsh yüksekti 44lerdeydi 2ay evvel ama şimdi 121 fsh çıktı ve hamile kalmamda tüpbebekte imkansızmış bana direk evlat alabilirsin sadece dediler.gebelik testinde çift çizgi çıkması fsh yüksekliğindenmiş...benim burdaki maceram bukadarmış yapılcak hiçbişiy yok.. cvplarınız için tekrar teşekkürler allah razı olsun...
Keşke öle olsaydı bende bunu çok isterdim.olası mı inan bunu bende bilmiyorum pekFsh yüksekliğinde hcg nin 2.49 çıkması olası bi durum mu? Çünkü klasik bi değer değil yükselme şansı var gibi. Ne hikayeler duyuyoruz imkansız denilip doğuranları evlatlık alıp hamile kalanları vs. Ümidini yitirme lütfen.
Eğer bu değer olası değilse bugün tekrarlardım ben olsam testi. Belki bi mucize olur.
Canım bir aktar var integramda istersen bak 4 nesildir lokman hekimlik yapıyo ve böyle durumlar için bire birler adı yanıklar baharat diye işallah rabim sanada banada isteyen herkeze de tez zamanda verirKeşke öle olsaydı bende bunu çok isterdim.olası mı inan bunu bende bilmiyorum pekolurmuki öle bişiy.ama testimin pozitif çıkması fsh yüksekliğindendir dedi doktor çarşamba günü.bide 4doktor falan ayrı ayrı hepsi evlatlık alın dedi ben bunu düşünmüyorum açıkçası ama hepsi o denli asla olamaz dediler tüp bebekle bile denemeye gerek yok dediler tek yumurtam vardı enson ocak ayında şimdi bilmiyorum
Amin allah razı olsun bakıcam inşallahCanım bir aktar var integramda istersen bak 4 nesildir lokman hekimlik yapıyo ve böyle durumlar için bire birler adı yanıklar baharat diye işallah rabim sanada banada isteyen herkeze de tez zamanda verir
Amin canım rabim sanada nasip etsin işallah kaç senelik evlisinAmin allah razı olsun bakıcam inşallahşimdi saraçoğlunun kürlerini aldım ona başladım bitsin dediğinede bakarım İnşallah dileyen herkese ve bizlerede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?