Sabah 5:30ta yaptım ama bişey çıkmaz heralde diyip yattım 10dakka sonra sabah uyandığımda bunu gördümKaç dk içerisinde çıktı sonuç?
var gibi duruyor ,
testi tekrarla ama bu sefer yatmaya gitme başını bekle
peki böle çıktığında adetiniz nekadar gecikmiştiBenimde böyleydi iki saat sonra çıktı gebelik vardır
Kuruma çizgisi pembe olabiliyormuKuruma çizgisi gibi geldi bana ama yineleyin kesinlikle
Bi gün geçmiştipeki böle çıktığında adetiniz nekadar gecikmişti
Gittim acile 1saat evvel ama yapmadılar kan tahlili polikliğe yarın gidin ordan bakılın dediler gönderdilerŞim ek e bir fotoğraf bırakıyorum bu testle 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim canım hemencicik gidiyorsun acile bi kan veriyorsunnn çünkü olmayınca olmuyor o çizgiiEki Görüntüle 2603400
Bence nöbetçi eczaneden bir test alıp tekrarlayabilirsiniz. Normalde acilde gebelik testi yapıyorlar hemen size neden yapılmamış anlamadım.Teşekkürler arkadaşlar allah razı olsun cvp verdiğiniz için ben 15gündür adet olmuyorum.ve bana erken menapoz dediler gakat adetim hep geliyordu fsh yüksek çıktığından bu teşhis konulmuştu ilk defa kesildi adetim acaba hamile oşabilirmiyim diye umutlandım bende ama yarına kaldı kan tahlili bakalım inş nasip olur banada ama dayanamayıp bi test daha aldım onu yapıcam 1saat sonra
Devlet hastanesine gittim ama söylememe rapmen gündüz polikliniğine gidin dedin ve yapmadı evet yapıyorlar ama başından sağdı işte yaptım 21:00de tekrar evde ve 5dakka içinde çıkan sonuç buBence nöbetçi eczaneden bir test alıp tekrarlayabilirsiniz. Normalde acilde gebelik testi yapıyorlar hemen size neden yapılmamış anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?