- 31 Mart 2021
- 9
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi Soruusreti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetimden 2 gün geçti ve bugün yaptım ilk fotograftiki testte hemen silik çizgi belirde ikinde erken hamilelik testinde 4 5 dakika sonra silik çizgi belirdi sizce hamilemiyim hadi kizlar cevapleri bekliyorumm?
Pek emin olmadığım için kan testi yaptırmakta teretutluyum hayal kırıklığı olmasını istemiyorumValla çift çizgi hayırlı olsun kan verin emin olmakla beraber![]()
Ama böyle de aklında kalacak zor bi durum biliyorum bende her ay korkuyorum yapmaya ama yinde yapıyorumPek emin olmadığım için kan testi yaptırmakta teretutluyum hayal kırıklığı olmasını istemiyorum![]()
Gerçekten miBu testler bildiğiniz pozitif. Neyden tereddüt ediyorsunuz?
Ama böyle de aklında kalacak zor bi durum biliyorum bende her ay korkuyorum yapmaya ama yinde yapıyorum![]()
Biraz silik olmasından 2 hafta öncesinde arkadaşım yaptı onun testlerinin 2 Side kopkoyu çizgiler çıktı ama benimkiler ona nazaran silik olduğu için biraz teretutteyim ama onun bebisi 1 aylikmis test yaptığı zamanBu testler bildiğiniz pozitif. Neyden tereddüt ediyorsunuz?
Bakalım hayırlısı olmadı yarın veririm kan testi kendimi biraz daha hazırlamam lazım onun için belki benim gibi böyle bir olay başına gelen vardır diye kadınlar kulübu ne de sorayım dedimAma böyle de aklında kalacak zor bi durum biliyorum bende her ay korkuyorum yapmaya ama yinde yapıyorum![]()
Haber verirsiniz sonucunu merak da bırakmayınBakalım hayırlısı olmadı yarın veririm kan testi kendimi biraz daha hazırlamam lazım onun için belki benim gibi böyle bir olay başına gelen vardır diye kadınlar kulübu ne de sorayım dedim
Bence var
Ne var sizdeBende var
Pardon bence var yazacagıma bende var yzmışım bence gebelik varNe var sizde
Bakalım hayırlısı bana yokmuş gibi geliyor ama o silik çizgiler aklımı karşıtıriyorPardon bence var yazacagıma bende var yzmışım bence gebelik var
Arkadaşım bak yazmayayım diyorum ama bu forumda onlarca kadın var senin o beğenmediğin çizgilerin gölgesini görmek için fotoğrafları ters düz ışık çeviren. Gidip kan verip ikna mı olsan artık?Bakalım hayırlısı bana yokmuş gibi geliyor ama o silik çizgiler aklımı karşıtıriyor![]()
Başınıza nasıl bir olay geldi? Onu söyleseniz cevaplarız.çift çizgi çıktıktan sonra biri kanatlanıp uçtu mu?Bakalım hayırlısı olmadı yarın veririm kan testi kendimi biraz daha hazırlamam lazım onun için belki benim gibi böyle bir olay başına gelen vardır diye kadınlar kulübu ne de sorayım dedim
Hayır bütün yaptığım testler de silik çizgi çıktı kan verdim düşük çıktı doktor bekle dedi ve hala regl olmadımBaşınıza nasıl bir olay geldi? Onu söyleseniz cevaplarız.çift çizgi çıktıktan sonra biri kanatlanıp uçtu mu?
Kaç çıktı degerinizHayır bütün yaptığım testler de silik çizgi çıktı kan verdim düşük çıktı doktor bekle dedi ve hala regl olmadım