• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acaba kızlarrr

Soruusreti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2021
9
8
1
25
IMG-20210331-WA0000.webp
IMG-20210331-WA0004.webp

Ama böyle de aklında kalacak zor bi durum biliyorum bende her ay korkuyorum yapmaya ama yinde yapıyorum 🤩

Bu testler bildiğiniz pozitif. Neyden tereddüt ediyorsunuz?
Biraz silik olmasından 2 hafta öncesinde arkadaşım yaptı onun testlerinin 2 Side kopkoyu çizgiler çıktı ama benimkiler ona nazaran silik olduğu için biraz teretutteyim ama onun bebisi 1 aylikmis test yaptığı zaman

Ama böyle de aklında kalacak zor bi durum biliyorum bende her ay korkuyorum yapmaya ama yinde yapıyorum 🤩
Bakalım hayırlısı olmadı yarın veririm kan testi kendimi biraz daha hazırlamam lazım onun için belki benim gibi böyle bir olay başına gelen vardır diye kadınlar kulübu ne de sorayım dedim

Bakalım hayırlısı olmadı yarın veririm kan testi kendimi biraz daha hazırlamam lazım onun için belki benim gibi böyle bir olay başına gelen vardır diye kadınlar kulübu ne de sorayım dedim
Haber verirsiniz sonucunu merak da bırakmayın ☺️ İnşallah kalbinizden geçtiği gibi pozitif olur

Bakalım hayırlısı bana yokmuş gibi geliyor ama o silik çizgiler aklımı karşıtıriyor 🙃
Arkadaşım bak yazmayayım diyorum ama bu forumda onlarca kadın var senin o beğenmediğin çizgilerin gölgesini görmek için fotoğrafları ters düz ışık çeviren. Gidip kan verip ikna mı olsan artık?

Başınıza nasıl bir olay geldi? Onu söyleseniz cevaplarız.çift çizgi çıktıktan sonra biri kanatlanıp uçtu mu?

Back
X