- 1 Ocak 2016
- 73
- 50
- 38
- 33
- Konu Sahibi inci_tanem_01
-
daha çok erken bence,varsa bile dolgunluk yapmaz şimdiden.
acabalar oluyor her zaman,bende çok istiyordum her ay hamilelik belirtisi yaşıyordum ama sonuç hep hüsran,bu ay çok yorgundum çok uyuyordum daha öncede bu belirtiyi yaşadığım için pek ihtimal vermedim ama çok şükür güzel haberi aldımBeliyorum zaten merakla...Acaba da demekteen alamıyorum ki kendimi..
acabalar oluyor her zaman,bende çok istiyordum her ay hamilelik belirtisi yaşıyordum ama sonuç hep hüsran,bu ay çok yorgundum çok uyuyordum daha öncede bu belirtiyi yaşadığım için pek ihtimal vermedim ama çok şükür güzel haberi aldım
İnşallah canm ya teşekkür ederim...olabilir güzel düşün güzel olsunadete yakın kan tahlili yaptir varsa çıkar
amin Allah razı olsun,darısı isteyen herkese inş.Ayyy ne mutlu canm allah sag salim kucağına almayı nasip etsin allahım isteyen herkese versin inşallah....
Evet var gibiHamilemiyim sizce kızlar yardım....??? 2. Çizgi çok silik....
daha çok yeni demekkiKizlar kan tahlili yaptırdım ama deger düşük 27.26 yorumlarınızı bekliyorumm...
benım de ılk degerım 6 gun kala 27 cıkmıstı tebrık ederım su anda hamılesın ınsallah sag salım devam ederKizlar kan tahlili yaptırdım ama deger düşük 27.26 yorumlarınızı bekliyorumm...
Dimi yok olma ihtimali var mi ki cnm ya??daha çok yeni demekki
Amin canm teşekkür ederim...Benimde 5 gün var daha adet günüme...benım de ılk degerım 6 gun kala 27 cıkmıstı tebrık ederım su anda hamılesın ınsallah sag salım devam eder
kesin hamilesinDimi yok olma ihtimali var mi ki cnm ya??
İnşallah cuma bir daha yaptırcam doktorum öyle dedi....kesin hamilesin
en küçük 5 olması lazım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?