• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acaba???Bir fikir verin lütfen...

inci_tanem_01

BİR MELEK GÖRDÜM SANKİ =)
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
73
50
38
33
Selam herkese!!!! Şuan bir bebeğim olsun istiyorum...Ve bunun için yumurtlama takibi yaptm en son muayenemde doktorum yumurtlamamın olduğunu ve hamile olabiliceğimi söyledi ama kesin bişey deyememide ekledi...Daha adetime 8 gün var ama karnımda ani kasılmalar var ve sanki karnımda bir dolgunluk acaba hamile olabilir miyim???

Beliyorum zaten merakla...Acaba da demekteen alamıyorum ki kendimi..
acabalar oluyor her zaman,bende çok istiyordum her ay hamilelik belirtisi yaşıyordum ama sonuç hep hüsran,bu ay çok yorgundum çok uyuyordum daha öncede bu belirtiyi yaşadığım için pek ihtimal vermedim ama çok şükür güzel haberi aldım

acabalar oluyor her zaman,bende çok istiyordum her ay hamilelik belirtisi yaşıyordum ama sonuç hep hüsran,bu ay çok yorgundum çok uyuyordum daha öncede bu belirtiyi yaşadığım için pek ihtimal vermedim ama çok şükür güzel haberi aldım

Ayyy ne mutlu canm allah sag salim kucağına almayı nasip etsin allahım isteyen herkese versin inşallah....

Hamilemiyim sizce kızlar yardım....??? 2. Çizgi çok silik....

Eklentiler

• IMG-20160105-WA0000.jpeg
    IMG-20160105-WA0000.jpeg
    40,4 KB · Görüntüleme: 98
Back