- Konu Sahibi nihalcinar
-
durum nedir sonuç belli oldumu
Ben 1984 dogumluyum canım.
Birde ben bugünde adet olmadım dur bakalım ne olacak?
Sende durum ne?
Pazartesine kadar olmazsak pazartesi kan tahliline gideriz.
Ahhh nihalcimmm ahhhhcanım ben dün akşam dayanamadım eczaneden bir test daha aldım yaptım olumsuz malesef bugunde çok karnım belim agrıyo sanırım bu gelecek benım müsafir bu ayıda kapattım üzülerekte olsa daha gelmedi ama ümit kalmadı bende eminim olucam işallah senin olmaz sana sevinirim :))) ben artık önümüzdeki maçlara bakıcammm :)))
lütfen kızlar banada cevap verin :/ ?
Ahhh nihalcimmm ahhhh
Bende de durum aynııı heralde ikimizde geciktik bu ay.Cokkkk cokkk azda olsaaa lekelenmeler varrr...Galiba bu ay ki ümitlerimiz suya düştü neden bilmiyorum her zamankinden daha bi fazla üzüldüm bu ayyyYada üzülcem henüz kesin bişey yok amaaa ben bugün yarın bu ayki ümitleride cöpe atarım.
cnm benim hakkına hayırlısı olsun. biliyorum okudugum kadarıyla çok istiyosun bir bebişin olsun inşl. olur bu ay bize güzel haberlerini verirsin.
rabbimde seni böyle sınıyor. ltfn imtihanını güzel geçir isyan etmeki rabbim tez zmanda kondursun göbüşüne bebegini. şu mübarek günde oruç agzımla senin için dua ediyorum. inşl. b u ayın sonunda güzel haberi sevinçle paylaşırsın.
gitmediğim doktor kalmadı ve artık sebeb ne dediğim zaman sebeb yok her şey normal dedilermi çıldırıyorum herşey normalse ozaman anormal olan nede ben hamile kalmıyorum etrafıma bakıyorum kazayla oldu istemiyorum rabbim beni neyle sınıyor diyorummm ayaklarını dık yat keçi boynuzu neler neler artık gücümm kalmadı
benim iki yıl oldu her çareyi denedim her duyduğumu yaptım ama sonuç alamadım ,her ay önce bir sevinç sonrasındada gözyaşı( artık başka bir şey düşünemez oldum napıcam bilimiyorum temmuzun 21de adet olmam lazımm...
hiç rahim filmi çekindin mi peki canım ? gerekli testleri yaptırdın mı? belki yumurtlaman az belki sağlıksız belki erken menapoz yada tıkanıklık vardır.bir arkadaş demiş ya adet olmama seviniyorum çünkü bebeğime giden en önemli yol.evet aynen öyle.bak ben 2 yıl evvel plansız gebe kaldım ve kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. 2 yıl boyu bebeğimiz olmadı. dr lara gittiğimde herşeyin yolunda olduğunu dediler inandık.hsg çekindim ve tüplerimi tıkamış kürtajcı ! imkansız yoldaydım doğal yollarla olması için. ve üzüldüm durdum bu keze yumurtalar kalitesizleştikti ama bana ders olmadı üzülmeye devam dedim. rezervlerimin azaldığı tescillendi. yani erken menapoz.şuan tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.transfer günü düşük olabilir dedi tutarsa.şuan sadece dua ediyorum ve stresim yok.çünkü gördümki yaşadığım her stres beni kötüye götürdü.rabbim sana bana tüm isteyenlere anne baba olmayı nasip etsin.benim sana tavsiyem testlerini detaylı yaptır.eşinde yaptırsın.inş en yakın zmanda bebeğine kavuşursun canım çok çok iyi anlıyorum seni ama lütfen toplan daha kötüsünü çağırma başına.
Canım merhaba..zaten sorunum bu canım rahimfilmi çetirdim eşim testlerini yaptırdı 3 kez ben duydugum her kadın doğumcuya gittim hormon testleri yumurtlamam çok iyiymiş adetlerimde hiç bir düzensizlik yok 1983 doğumluyum tüplerim açık her şey normal gerek yok bekle bıraz dıyorlar bır yıl denmedım olmadı sonra rahım fılımı gereken neyse yaptırdım bır yıl daha geçti yok ben daha ne yapayım nereye gideyimmm evde bir dünya tahlil var ama hiç biri kaarr etmiyo(((
bu anlatılır bir şey değil iki senedir her ay yıkılıyorummm gücüm yok artık kalmadııı evliliğimde kalmadı piskolojim bozuldu dayanamıyorummm ya gözümün yaşı durumuyo artık bagıra bagıra aglıyorummm içimdeki acıyı hiç bir şekilde atamıyorummmm(((
ben bişey sorucam gülebilirsiniz bu soruya belki ama.. tam birleşme olmadan hamile kalma ihtimali var mı? boşalma olup ama tam birleşme olmadan
Merhaba
Bence test yaptırma cok erken boşuna ümitsizliğe düşersin biraz bekle günün geçsin.Hamile olduğun halde değerler düşük çıkarsa gebelik yok diyorlar üzülürsün.Eğer hamile değilsen internettn yumurtlama tarihlerini hesapla benim öyle oldu 3. ay denemeden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?