- Konu Sahibi nihalcinar
Canım inşaallah hamilesindir,Rabbim gönlüne göre versin..Ama hayal kırıklığı yaşamamak için bence biraz daha beklemelisin..Bazı belirtiler psikolojik olabiliyor çünkü..Çok istediğimiz için şartlandırıyoruz kendimizi..İdrar testi de yapma,adet günün geçerse eğer öyle git kan testine..
Geçen sene,adet günüm çok geçmişti ve tüm belirtileri yaşıyordum..Yaptığım testler de hep ikinci çizgiyi de gördüm.Kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.Yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam..
Şimdi yeniden başladık çalışmalara,adet günüm gelmek üzere.Bazı şeyleri bende yaşıyorum,fakat adetimin yaklaşmasına bağlıyorum..Evde test olduğu halde yapmıyorum,çıkan sonucun beni üzeceğini biliyorum çünkü...
Hayırlısı inşaallah..Umarım bizde en yakın zamanda hayırlısı ile yaşarız bu sevinci..
Artık beklemeyemiyorumki iki yıldır her ay aynı heycan içindeyim ve her ay aynı yıkıntıyı yaşamak anlatılamaz bir duygu eşimi suçluyorum kendimi suçluyorum doktora gittik tüm tahlillerimizi yaptırdık olmaması için hiç bir neden yok 3 yıllık evliyim artık evimde bir bebiş istiyorummm ( anne olmak istiyorum onun kokusunun tüm evime yayılmasını istiyorum onunla uyumak ona uyanmak istiyorum artık kayafı sıyırcam ne sabrım kaldı nede dayanacak gücümm yarın adte olmam lazım büyük bir merakla beklıyorum hatta bu sabahta bir test daha yapıcaktım sonra beklemeye karar verdim ama yerimde duramıyorum gene çok şartladım sanırım (