• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acaba... Arkadaşlar ne olur yardımlarınızı bekliyorum

Ben 1984 dogumluyum canım.
Birde ben bugünde adet olmadım dur bakalım ne olacak?
Sende durum ne?
Pazartesine kadar olmazsak pazartesi kan tahliline gideriz.

canım ben dün akşam dayanamadım eczaneden bir test daha aldım yaptım olumsuz malesef bugunde çok karnım belim agrıyo sanırım bu gelecek benım müsafir bu ayıda kapattım üzülerekte olsa daha gelmedi ama ümit kalmadı bende eminim olucam işallah senin olmaz sana sevinirim :))) ben artık önümüzdeki maçlara bakıcammm :)))

merhaba kızlar bana yardım edin lütfen acil... benim geçen ay adetimden bikaçgün önce korunmasız bi ilişkim olmuştu sonr adet oldum ama biraz daha az geldi ama normal adet gibiydi kanamam lekelenme değil sonra bu ay hasta olmadım test aldım negatif eh 1 ay geçti kesin sonuç mudur acaba hiç bi belirtimde yok yanii sadece yeni bi göğüs ağrısı başladı o kadar lütfen cvplar mısınız teşekkürler
:44:

canım ben dün akşam dayanamadım eczaneden bir test daha aldım yaptım olumsuz malesef bugunde çok karnım belim agrıyo sanırım bu gelecek benım müsafir bu ayıda kapattım üzülerekte olsa daha gelmedi ama ümit kalmadı bende eminim olucam işallah senin olmaz sana sevinirim :))) ben artık önümüzdeki maçlara bakıcammm :)))
Ahhh nihalcimmm ahhhh:(
Bende de durum aynııı heralde ikimizde geciktik bu ay.Cokkkk cokkk azda olsaaa lekelenmeler varrr...Galiba bu ay ki ümitlerimiz suya düştü neden bilmiyorum her zamankinden daha bi fazla üzüldüm bu ayyy:(Yada üzülcem henüz kesin bişey yok amaaa ben bugün yarın bu ayki ümitleride cöpe atarım.

lütfen kızlar banada cevap verin :/ ?

Canim sen hicc merak etme hamile falan degilsin. Boyle pat diyede soledim ama istemiyorsun sanirim? Zaten reglden bikac gun once gebe kalma olasiligi yok denecek kdr azdir. Zaten uzerinden bir ay gecmis test yapmissinnegatiff. Cevap bu yani...;-)

cnm çok teşekkür ediyorum bu mesajı yazmadığım konu kalmadı bi dikkate alıp sen cvp verdin ilgine teşekkür ederim çok .. saol :)

Ahhh nihalcimmm ahhhh:(
Bende de durum aynııı heralde ikimizde geciktik bu ay.Cokkkk cokkk azda olsaaa lekelenmeler varrr...Galiba bu ay ki ümitlerimiz suya düştü neden bilmiyorum her zamankinden daha bi fazla üzüldüm bu ayyy:(Yada üzülcem henüz kesin bişey yok amaaa ben bugün yarın bu ayki ümitleride cöpe atarım.

ben cumartesi hastalandımmmm :((( resmen yıkıldım ve hala ağlıyorum kendime gelemedim ayakta zor duruyorum artık piskologa gitmek istiyorum iyi değilim düzeliceğimide sanmıyorum sinirlerim alt üstü oldu allahım beni neyle sınıyo bilmiyorum ama artık aklımı yitircem :((((

cnm benim hakkına hayırlısı olsun. biliyorum okudugum kadarıyla çok istiyosun bir bebişin olsun inşl. olur bu ay bize güzel haberlerini verirsin.
rabbimde seni böyle sınıyor. ltfn imtihanını güzel geçir isyan etmeki rabbim tez zmanda kondursun göbüşüne bebegini. şu mübarek günde oruç agzımla senin için dua ediyorum. inşl. b u ayın sonunda güzel haberi sevinçle paylaşırsın.

cnm benim hakkına hayırlısı olsun. biliyorum okudugum kadarıyla çok istiyosun bir bebişin olsun inşl. olur bu ay bize güzel haberlerini verirsin.
rabbimde seni böyle sınıyor. ltfn imtihanını güzel geçir isyan etmeki rabbim tez zmanda kondursun göbüşüne bebegini. şu mübarek günde oruç agzımla senin için dua ediyorum. inşl. b u ayın sonunda güzel haberi sevinçle paylaşırsın.

bu anlatılır bir şey değil iki senedir her ay yıkılıyorummm gücüm yok artık kalmadııı evliliğimde kalmadı piskolojim bozuldu dayanamıyorummm ya gözümün yaşı durumuyo artık bagıra bagıra aglıyorummm içimdeki acıyı hiç bir şekilde atamıyorummmm :((((

gitmediğim doktor kalmadı ve artık sebeb ne dediğim zaman sebeb yok her şey normal dedilermi çıldırıyorum herşey normalse ozaman anormal olan nede ben hamile kalmıyorum etrafıma bakıyorum kazayla oldu istemiyorum rabbim beni neyle sınıyor diyorummm ayaklarını dık yat keçi boynuzu neler neler artık gücümm kalmadı

canım catlatma iğnesi falan olmadın mı.bizimde 9 aydır olmuodu doktora gittik yumurtlaman az dedi klomen verdi bugun 3. gun ve allah nasipe ederse persembe gunu kontrole gitcem catlatma iğnesi olabilirim sabırsızlıkla bekliyorum.insallah sennde bebeğin olur allah isteyen herkese versin:)))

benim iki yıl oldu her çareyi denedim her duyduğumu yaptım ama sonuç alamadım ,her ay önce bir sevinç sonrasındada gözyaşı :(( artık başka bir şey düşünemez oldum napıcam bilimiyorum temmuzun 21de adet olmam lazımm...

hiç rahim filmi çekindin mi peki canım ? gerekli testleri yaptırdın mı? belki yumurtlaman az belki sağlıksız belki erken menapoz yada tıkanıklık vardır.bir arkadaş demiş ya adet olmama seviniyorum çünkü bebeğime giden en önemli yol.evet aynen öyle.bak ben 2 yıl evvel plansız gebe kaldım ve kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. 2 yıl boyu bebeğimiz olmadı. dr lara gittiğimde herşeyin yolunda olduğunu dediler inandık.hsg çekindim ve tüplerimi tıkamış kürtajcı ! imkansız yoldaydım doğal yollarla olması için. ve üzüldüm durdum bu keze yumurtalar kalitesizleştikti ama bana ders olmadı üzülmeye devam dedim. rezervlerimin azaldığı tescillendi. yani erken menapoz.şuan tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.transfer günü düşük olabilir dedi tutarsa.şuan sadece dua ediyorum ve stresim yok.çünkü gördümki yaşadığım her stres beni kötüye götürdü.rabbim sana bana tüm isteyenlere anne baba olmayı nasip etsin.benim sana tavsiyem testlerini detaylı yaptır.eşinde yaptırsın.inş en yakın zmanda bebeğine kavuşursun canım çok çok iyi anlıyorum seni ama lütfen toplan daha kötüsünü çağırma başına.

hiç rahim filmi çekindin mi peki canım ? gerekli testleri yaptırdın mı? belki yumurtlaman az belki sağlıksız belki erken menapoz yada tıkanıklık vardır.bir arkadaş demiş ya adet olmama seviniyorum çünkü bebeğime giden en önemli yol.evet aynen öyle.bak ben 2 yıl evvel plansız gebe kaldım ve kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. 2 yıl boyu bebeğimiz olmadı. dr lara gittiğimde herşeyin yolunda olduğunu dediler inandık.hsg çekindim ve tüplerimi tıkamış kürtajcı ! imkansız yoldaydım doğal yollarla olması için. ve üzüldüm durdum bu keze yumurtalar kalitesizleştikti ama bana ders olmadı üzülmeye devam dedim. rezervlerimin azaldığı tescillendi. yani erken menapoz.şuan tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.transfer günü düşük olabilir dedi tutarsa.şuan sadece dua ediyorum ve stresim yok.çünkü gördümki yaşadığım her stres beni kötüye götürdü.rabbim sana bana tüm isteyenlere anne baba olmayı nasip etsin.benim sana tavsiyem testlerini detaylı yaptır.eşinde yaptırsın.inş en yakın zmanda bebeğine kavuşursun canım çok çok iyi anlıyorum seni ama lütfen toplan daha kötüsünü çağırma başına.

zaten sorunum bu canım rahimfilmi çetirdim eşim testlerini yaptırdı 3 kez ben duydugum her kadın doğumcuya gittim hormon testleri yumurtlamam çok iyiymiş adetlerimde hiç bir düzensizlik yok 1983 doğumluyum tüplerim açık her şey normal gerek yok bekle bıraz dıyorlar bır yıl denmedım olmadı sonra rahım fılımı gereken neyse yaptırdım bır yıl daha geçti yok ben daha ne yapayım nereye gideyimmm evde bir dünya tahlil var ama hiç biri kaarr etmiyo :((((

zaten sorunum bu canım rahimfilmi çetirdim eşim testlerini yaptırdı 3 kez ben duydugum her kadın doğumcuya gittim hormon testleri yumurtlamam çok iyiymiş adetlerimde hiç bir düzensizlik yok 1983 doğumluyum tüplerim açık her şey normal gerek yok bekle bıraz dıyorlar bır yıl denmedım olmadı sonra rahım fılımı gereken neyse yaptırdım bır yıl daha geçti yok ben daha ne yapayım nereye gideyimmm evde bir dünya tahlil var ama hiç biri kaarr etmiyo :((((
Canım merhaba..
Bende pazar günü adet oldum..Cok üzüldüm ama yapacak birşey yokk..
Canım cok umutlanmıstım bu ay senin gibi ciddi anlamda üzüldüm fakat elden ne gelirr..?
Nihalcim siz asılama falan denediniz mi o yöntemi?Sorun olmazsada denemek lazım.Ankaraya falan gidin,profösöre gidin artık iyi bir hastanede araştırılsın.yoksa 3 yıldan bahsediyorsun bi problem vardır bence..Üzmede kendini herşeyin cözümü var.Benim ablam ilk cocugunu dogurmadan önce 3 kez düsük yaptı 1,5 yılda kimse sebebini bulamadı en sonunda ankarada tedavi gördü trombofili hastalığı varmış meger.Tedaviyle ilk dogumunu yaptı.
Sözün kısası bende yarın adetliyken doktora gidicem gereken bütün tahlilleri yaptırcamm..Bakalım ne olacak?İnsallah ben o rahim filminden cektirmek zorunda kalmam,cok zormuş.

bu anlatılır bir şey değil iki senedir her ay yıkılıyorummm gücüm yok artık kalmadııı evliliğimde kalmadı piskolojim bozuldu dayanamıyorummm ya gözümün yaşı durumuyo artık bagıra bagıra aglıyorummm içimdeki acıyı hiç bir şekilde atamıyorummmm :((((

selam canım üzüntünü cok ıyı anlıyabılıyorum benımbır oglum var 4 yasında bızde 2 seneden uzun zamanda kavustuk oglumuza ama bızde orun bellıydı eşimin sperm sayısı düşüktü önce esım ılac tedavısı gördü sperm arttırmak ııcn ılaclar daahda düüşrdü sayıyı sonra asılaam yaptırdık 3 kez tutmadı artık tüpbebek dedı dr veben sonrası dogal yolla hamıle kaldım şimdi ıkıncıyı ıstıyoruz ocaktan berıdır denıyorus yıne heray hüsran sperm sayısına baktırmadık tekrar cünkü bir tedavı düşünmüyoruz olursa olur dıyoruz kecıboynuzu kürü yaptık tekrar 3 ay ama bırsey yok oglumda cok akrdes ıstıyor en zoruda ona bahaneler bulmak nıye allah bıze kardes vermıyor hala dedıgınde vercek cvp bulamaıyorum bebek maglarına gıroyur zoglum kendıne bırseyler bakmıyor bebk besıklerıne bakıyor kardesıme bunu alırız falan dıyor bende korkuyorum cok ya kardes veremezsek dıye
bende buay ates takıbı yapmaya basladım hergün sabah 6-7 arası aynı saatte kalkıp ates ölcüyorum yumurtlama gününü hesaplayıp günü kacırmayalım barı dıye denedık öyle bakalım agustosun 1 ınde olmam lazım umarım sende dahıl ısteyen herkes hamıle kalır:emir_bebek:

ben bişey sorucam gülebilirsiniz bu soruya belki ama.. tam birleşme olmadan hamile kalma ihtimali var mı? boşalma olup ama tam birleşme olmadan

ben bişey sorucam gülebilirsiniz bu soruya belki ama.. tam birleşme olmadan hamile kalma ihtimali var mı? boşalma olup ama tam birleşme olmadan

Merhaba
Bence test yaptırma cok erken boşuna ümitsizliğe düşersin biraz bekle günün geçsin.Hamile olduğun halde değerler düşük çıkarsa gebelik yok diyorlar üzülürsün.Eğer hamile değilsen internettn yumurtlama tarihlerini hesapla benim öyle oldu 3. ay denemeden sonra :nazar:

test negatif çıktı zaten :( kısmet inşallah olur ilerleyen zamanlarda :(

Back