• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acaba... Arkadaşlar ne olur yardımlarınızı bekliyorum

nihalcinar

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
23
0
16
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar. Bu ay çok ilginç bir durum yaşıyorum ve yaşayan arkadaşların bilgi ve yardımına ihtiyacım var. Adet dönemime 15 gün varken daha bazı belirtiler başladı. İnanılmaz bir kasık ağrısı çekiyorum.Sağ ve sol kasığımda iğne batması gibi bir ağrı oluyor.Ayrıca ara ara şiddetli bel ağrıları çekiyorum.Sabahları da ilk uyandığımda da miğde bulantım oluyor,Ayrıca kokulara karşı acayip hassaslaştım parfüm kokuları bile çok ağır geliyor. Fakat göğüşlerimde şişme sızlama falan yok. Adetime 3 gün kala eczaneden test aldım fakat sonuç negatif çıktı, hayal kırıklığı yaşamamak içinde kan tahlili yaptıramıyorum. Ama çokta merak ediyorum. Sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar. Bu ay çok ilginç bir durum yaşıyorum ve yaşayan arkadaşların bilgi ve yardımına ihtiyacım var. Adet dönemime 15 gün varken daha bazı belirtiler başladı. İnanılmaz bir kasık ağrısı çekiyorum.Sağ ve sol kasığımda iğne batması gibi bir ağrı oluyor.Ayrıca ara ara şiddetli bel ağrıları çekiyorum.Sabahları da ilk uyandığımda da miğde bulantım oluyor,Ayrıca kokulara karşı acayip hassaslaştım parfüm kokuları bile çok ağır geliyor. Fakat göğüşlerimde şişme sızlama falan yok. Adetime 3 gün kala eczaneden test aldım fakat sonuç negatif çıktı, hayal kırıklığı yaşamamak içinde kan tahlili yaptıramıyorum. Ama çokta merak ediyorum. Sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler...

selam canım.bence adet günün geçsin ondan sonra kan testi yaptır.en azından için rahatlamış olur.adet belirtileri ile hamilelik belirtileri hemen hemen aynı.ama hamilelik belirtileri çok erken başlamıyor.İnşallah hamilesindir canım.Allah gönlündekini nasip etsin.

adetten 15 gün önceye tekabül eden zaman yumurtlama dönemi.. o zaman kasık ağrısı olabiliyor bazı kişilerde..
ama bahsettiğin diğer belirtiler de, gebelikte ilerleyen haftalarda ortaya çıkar.. psikolojik olabilir senin belirtilerin..
ama yaptığın teste aldanma, günün geçtiğinde yaparsan sonucu net alırsın.. erken yaptığın için fikir vermez..
inş çift çizgiyi görürsünn..:34: Allahım gönlüne göre versin tez zamanda:16:

artık umudumda kalmadı her ay aynı heycan acabalar yoruldum her adet döneminde ağlıyorum kendimi yeyip bitiriyorumm sanki hiç olmucak gibi bütün umutlarımı yitirdim :(( moralim çok bozuldu işallah gelmezde bende mutlu olurum ....

artık umudumda kalmadı her ay aynı heycan acabalar yoruldum her adet döneminde ağlıyorum kendimi yeyip bitiriyorumm sanki hiç olmucak gibi bütün umutlarımı yitirdim :(( moralim çok bozuldu işallah gelmezde bende mutlu olurum ....

ahhh canımm.seni çok iyi anlıyorum.ama asla umudunu kaybetmek yokkkkk.ben ilk hamileliğimde 11 ay beklemiştim.sonra hamile kaldım ama 10.haftada gelişemediği için bebeğimi aldırmak zorunda kaldım..ben o zaman bile umutsuzluğa düşmedim.Çünkü alanda verende Allah ım.demekki benim için hayırlı değilmiş diye düşündüm ve öyle kendimi moralize ettim.kürtajdan 46 gün sonra adet oldum.14 haziranda.bugün ayın 18 i ve ben hala adet olmadım.inan ne heyecan yapıyorum nede kendimi kaptırıyorum.Cuma günü kan testi yaptıırcam.eğer kısmetimde varsa bebeğim bana tutunmuştur.eğer hamile değilsemde adet olmayı bekliycem.çünkü adet olmam bebeğime giden en önemli yol..bence sende içini ferah tut ve sakın umudunu kaybetme canım.sevgilerimle.

Nihalcim kacıncı ayındasın denemelerin...?
Benim 6 ay oldu.Adet günümü 2 gün kaldı bende bu sabah test yaptım negatif.
Seninle aynı duyguları yasıyorum.Cok zor,sinir bozucu bir süreç.Allah hepimize kolaylık versin..Benim Bat 20 veya 21 temmuz ama henüz adet belirtilerim yok.

Seninle aynı duyguları yasıyorum.Cok zor,sinir bozucu bir süreç.Allah hepimize kolaylık versin..Benim Bat 20 veya 21 temmuz ama henüz adet belirtilerim yok.

benim iki yıl oldu her çareyi denedim her duyduğumu yaptım ama sonuç alamadım ,her ay önce bir sevinç sonrasındada gözyaşı :(( artık başka bir şey düşünemez oldum napıcam bilimiyorum temmuzun 21de adet olmam lazımm...

ahhh canımm.seni çok iyi anlıyorum.ama asla umudunu kaybetmek yokkkkk.ben ilk hamileliğimde 11 ay beklemiştim.sonra hamile kaldım ama 10.haftada gelişemediği için bebeğimi aldırmak zorunda kaldım..ben o zaman bile umutsuzluğa düşmedim.Çünkü alanda verende Allah ım.demekki benim için hayırlı değilmiş diye düşündüm ve öyle kendimi moralize ettim.kürtajdan 46 gün sonra adet oldum.14 haziranda.bugün ayın 18 i ve ben hala adet olmadım.inan ne heyecan yapıyorum nede kendimi kaptırıyorum.Cuma günü kan testi yaptıırcam.eğer kısmetimde varsa bebeğim bana tutunmuştur.eğer hamile değilsemde adet olmayı bekliycem.çünkü adet olmam bebeğime giden en önemli yol..bence sende içini ferah tut ve sakın umudunu kaybetme canım.sevgilerimle.

çok sabırlısın canım ben senin yerine kendimi koyamıyorum bile :)) işallah bebiş vardır.... başlarda bende böyleydim ama artık bu öyle bır süreçki yıpranmamak elde değil etraftan moralim bozuluyo düşünmediğim kafama takmadığım tek bır an bıle yok allahım banada nasip etsin :((

peki hamilelikle ilgili bir belirtin varmı ?? beklemek çok zor gerçekten Allah herkese nasip etsin bu duyguyu sonucunu bildirirsen sevinirim canımmm bende dayanamayıp erkende 4 gun varken test yaptım dun negatif şimdi beklicem benimde 20 ile 21 arasında belli olur diyorummm

Canım inşaallah hamilesindir,Rabbim gönlüne göre versin..Ama hayal kırıklığı yaşamamak için bence biraz daha beklemelisin..Bazı belirtiler psikolojik olabiliyor çünkü..Çok istediğimiz için şartlandırıyoruz kendimizi..İdrar testi de yapma,adet günün geçerse eğer öyle git kan testine..

Geçen sene,adet günüm çok geçmişti ve tüm belirtileri yaşıyordum..Yaptığım testler de hep ikinci çizgiyi de gördüm.Kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.Yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam..

Şimdi yeniden başladık çalışmalara,adet günüm gelmek üzere.Bazı şeyleri bende yaşıyorum,fakat adetimin yaklaşmasına bağlıyorum..Evde test olduğu halde yapmıyorum,çıkan sonucun beni üzeceğini biliyorum çünkü...

Hayırlısı inşaallah..Umarım bizde en yakın zamanda hayırlısı ile yaşarız bu sevinci..

Nihalcim pek bi belirtim yok eğer belirtiden sayılırsa idrarım koyu ve tortulu,yüzümde sivilce cıkmadı bu ay normalde adete yakın cıkar.
Sonra cok rüya görüyorumm.Baska tek belirtim bebek cok istiyorum.
Kendimizi dinliyoruz aslında bu hissettiklerimizi ondan hissediyoruz.
2 gün kaldı adetime,o kadar cok istiyorum ki o ikinci cizgiyi görmeyiii..Hamile kalırsam idrar testlerinde cift cizgileri görüp onlardan tablo yaptırcam:)
Ayy ne bilim işte hakketen üzülüyoruz artık esimde bende..Sorun ne bilmeden cabalıyoruz,doktorlar henüz tetkikler için erken diyorlar 6-7 ay oldu biz calısmaya baslayalı..
Canım durum böyle,senin durumunda hakikaten zormuş.2 yıl zor zamanlar geçirmissindir eminim ama insallahh bu kez olur umudunu asla kaybetmeee..
Bende kaybetmiyorumm..
Bir rahatsızlığın varmııı herhangi bir problem esinde ve sendee?

çok sabırlısın canım ben senin yerine kendimi koyamıyorum bile :)) işallah bebiş vardır.... başlarda bende böyleydim ama artık bu öyle bır süreçki yıpranmamak elde değil etraftan moralim bozuluyo düşünmediğim kafama takmadığım tek bır an bıle yok allahım banada nasip etsin :((

Hayırlısı be canım :))) sen ne kadar kafana takarsan o kadar bebeğin gelişini ertelersin canım.rahatla sakinleş.etrafındakilere aldırma.herkes Allah tan daha mı iyi biliyor ne zaman bebek olacağını.soranlara allah bilir deyip geçiver.sen rahat olacaksın ki eşinde rahat olsun.böylece bebişiniz erkenden gelir anneciğine babacığına :)))kıyamam ben sana yaa.lütfen kendini karamsarlığa sürme olurmu.Allah ım tez vakitte gönlündeki muradını versin inşallah canım.dua edicem senin için.

normalde düzenli adet olurum bu ay 2 gün gecikti test yaptım negatif .1 çocuğum var ikincisini istiyorum ama 6 aydır olmadı spiral taktırmıştım onu çıkardım.spiralin zararı olmuşmudur.ya da yaptığım testte yanlışlık olabilirmi

normalde düzenli adet olurum bu ay 2 gün gecikti test yaptım negatif .1 çocuğum var ikincisini istiyorum ama 6 aydır olmadı spiral taktırmıştım onu çıkardım.spiralin zararı olmuşmudur.ya da yaptığım testte yanlışlık olabilirmi
Walla hic bilmediğim için yardımcı olamayacağım ben daha birinci cocuguuu istiyorummm..

Teşekkürler...

Merhaba
benimde aynısı olmuştu hatta adet olcam diye ağrı kesici bile içmiştim çünkü test yaptım negatif çıktı ama bir kaç gün olmayınca tekrar yaptım ilk test cok hafif gölge gibi 2. çizgi çıktı.sonra hemen başka eczaneden başka test aldım o negatif çıktı bir gün sonra kan testi yaptırdım orda pozitif çıktı.Göğüs ağrısı ve şişme daha sonra cıktı.Hamie olabilirssin ama eğer hamilelerin bunları yaşadığını biliyorsan psikolojikte olabilir.Benim hamile olmadan önceki iki ayda aynı şeyleri yaşamıştım çünkü :1:

Walla hic bilmediğim için yardımcı olamayacağım ben daha birinci cocuguuu istiyorummm..
merhaba. ben de adetimin 6. günü ( bitmiş gibiydi adetim) eşimle birlikte oldum. 4 gündür yumurtalıklarımda sürekli ağrım var. regl olmama da 2 hafta var. idrar testi yaptırsam mı yoksa regl imin gecikmesini mi beklesem bilemiyorum. çok kararsız kaldım

allahım isteyen herkese verir inşallah arkadaşlar benim bir arkadaşım 3 yıl denedi olmadı gitmedikleri doktor kalmadı sonra çok övülen bir doktora göründüler doktor demişki istemeden ilişkiye girme demiş ve erkek boşaldıktan sonra kadın olabiliyorsa spermler rahimdeyken orgazm olsun demiş çünkü orgazm sırasında rahim resmen vakum gibi çekiyormuş spermleri velhasıl arkadasım doktora göründükten 3 ay sonra kaldı

Back