Hamilemiyim acaba acil yardim bana

bn esımın ıkıncı evlılıgıyım esımın ıkı tane cocugu var bndende daha cocuk ıstemıyo bnmde ılk evlılıym buda canımı cok yakıyo 2 sene olacak ıste

arkadaşlar ben geçen ay adet olup olmadığımı hatırlamıyorum büyük ihtimal ile olmadım diye aklımda bu ay hala olmadım belimde ağrı var ara ara ateşim oluyor kasıklarımda batma şeklinde ağrı var bulantım öğürme şeklinde yada kusma şeklinde değil bulantım varmış gibi ama dediğim gibi öğürme şeklinde değil sürekli uyumak istiyorum son 3 gündür idrara çok sık çıkıyorum idrara çıkıyorum aradan 10 dakika geçiyor tekrar idrar ihtiyacı duyuyorum sanki 1 saattir yapmayıp sıkıyormuşum gibi kasıklarıma baskı şeklinde geliyor acaba hamile kalmış olabilir miyim ben beş senedir hamile kalamıyorum kaldıklarımda düşük olmuştu son 2,5 senedir de tık yok ne olur sizce hamile miyim.lütfen cevap verin

bn esımın ıkıncı evlılıgıyım esımın ıkı tane cocugu var bndende daha cocuk ıstemıyo bnmde ılk evlılıym buda canımı cok yakıyo 2 sene olacak ıste

Bu büyük sıkıntı, eşinizde ayrıca çok bencil kusura bakmayın. Evlenmeden önce bunları konuşmadınız mı hiç? Sonuçta eşiniz babalık duygusunu, evlat sahibi olma duygusunu tatmış ama sizi bundan mahrum etmeye hakkı yok. Bu çok yanlış, bence siz kazayla hamile kalmak yerine eşinizle bazı şeyleri açık açık konuşmalısınız. Benim de eşimin ilk evliliğinden 6 yaşında bir kızı var, ama eşim hep istemiştir bir bebeğimiz olsun. Flört ederken de, nişanlıyken de bunun hayalini çok kurduk. Hatta ben , hamile kaldığım zaman eşimin benim kadar heyecanlanmayacağını düşünmüştüm, benim ilk olacaktı ama onun ilk olmayacaktı; ama hiçte öyle olmadı. Benden bile daha heyecanlı diyebilirim. O yüzden bence eşinizin bu bencilce davranışları ileride sizi daha da üzmeden bence oturup konuşmalısınız iyice. Hamileyim dediğiniz zaman "istemiyorum aldır" diye diye baskı da yapabilir. Bence iyi düşünün.

Bir kadın adet olup olmadığını nasıl hatırlamaz ilginç gerçekten. Özellikle evlenince insan 2 kat daha dikkat ediyor adet tarihlerine. Bahsettiğiniz şikayetler hamilelik belirtisi gibi görünüyor ama, adet tarihinizi de hatırlamadığınız için ve tarihinizin geçip geçmediğini bilmediğiniz için size kesin cevabı kan tahlili verecektir.

Dr'lar yumurtlama olmadan hamile kalınmayacağını söylüyor ama adet bitiminden hemen sonra daha rahat hamile kalındığını söyleyen de çok fazla.
Eşin hazır değilse bence biraz ertelemelisin. Çünkü bir taraf hazır olmadan çocuk olunca evlilikte çok fazla kopukluk oluyor.

ılk bebegımı ılaclarla dusurdum zaten ıstemedıı artık sogudum ondan bıktımm tıksınırıyorum ondann ((

ılk bebegımı ılaclarla dusurdum zaten ıstemedıı artık sogudum ondan bıktımm tıksınırıyorum ondann ((

Bu çok acı bir durum, kusura bakmayın ama bunları size yaşatan ve ileride de neler yaşatabileceği belirsiz birisinden hala çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz ya şaştım kaldım yani.

Bu çok acı bir durum, kusura bakmayın ama bunları size yaşatan ve ileride de neler yaşatabileceği belirsiz birisinden hala çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz ya şaştım kaldım yani.

yok olmuyo artıkk 11.5 cm kıstım var ıkı yumurtalıktada annelıgım bıtmıs durumda hayatım kalmadıı ıstemıyorumm artık ondann hıc bıseyy

Kizlar hala cok erken ama test yaptim ikinci cizgi silik gorunce tahlil yaptirdim 0.100 cıktı ama doktor daha erken dedi 31martta regl oldum 4 martta bitti sizce bekliyip bi test daha yaptırmalımıyım ve nezaman bide sol kasıgıma aksamları arada sancı giriyor ay iyice kafam karıstı bu ikinci cizgi beni cok yanıltıyor kan testi nezaman net sonuc verir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay baya olmus yazali ama merak ett belki donersiniz hamile kaldiniz mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…