Şimdi sizin 5 Nisan'da adetiniz bitti ve 6-7-8 'inde ilişkiniz oldu eşinizle. Hamile olabilir miyim mi diyorsunuz? İyi de bu neredeyse imakansız, yani ihtimal hiç bir zaman sıfır değil mutlaka ama olasılık yok denecek kadar azdır. Özellikle düzenli bir adet döngünüz varsa ve yumurtlama zamanlarınız düzenliyse maalesef ben olacağını düşünmüyorum. Çünkü zaten adet olmak demek, olgunlaşmış ama döllenmemiş yumurtaların dışarı atılmasıdır. Ve bir daha ki yumurtlama kadar döllenecek olgun yumurtalara sahip olmazsınız.
Var sayın ki bir mucize oldu ve hamile kaldınız, belirtiler hemen ertesi gün başlamaz. Bence hissetiğiniz şeyler tamamen psikolojik. Bebek isteğinizin fazla olmasından kaynaklanıyor.
Bunlar işin bilimsel yaklaşımı, ama örneğin bende evlenmeden önce başlayarak uzun bir süre doğum kontrol hapı kullandım, üstelik evlenmeden önce de adetlerim düzensizdi. 7 şubatta adet oldum ve doğum kontrol hapını bıraktım, normalde doğum kontrol hapı kullanan kişilerin 2-3 ay hamile kalamayacağı söylenir ama ben hemen hamile kaldım. Bu da belki bir mucize.
hayatta mucizeler hep olur, bilimsel olarak imkansız görünse de, belki de hamile kalabilirsiniz.
Allah gönlünüze göre versin inşallah.