Hamilemiyim acaba acil yardim bana

Hahaha çok bekletmemiş o zaman can ım 1 ay dediğin nedir ki insanlar senelerce bekliyor :))

Hahaha çok bekletmemiş o zaman can ım 1 ay dediğin nedir ki insanlar senelerce bekliyor :))

Bizde senelerdir birlikteyiz cok istyrm ben ailemden uzak oldum hep yatılı okudum ve hep aile kurmak istedim evlendim eşimde uzakta bari cocukla oyalanıp büyürüm ve ona cok ihtiyacım var bir ay bir ömür gibi 2 hafta bile nasıl gecicek bilmiyrm:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de öyle eşim işi gereği sürekli seyehat ediyor. O yüzden ben de olmasına çok sevindim bazi zamanlar gidip 4 5 gün eve gelmiyor, çocuk bizi o anlamda oyalayacak kesinlikle.

Benim de öyle eşim işi gereği sürekli seyehat ediyor. O yüzden ben de olmasına çok sevindim bazi zamanlar gidip 4 5 gün eve gelmiyor, çocuk bizi o anlamda oyalayacak kesinlikle.

Evet bende öle düşünyrm hayırlısıyla alsam sonucu bi dua okutmak istyrm inşallah nasip olsun banada :)burdanda yazıcam ögrenir ögrenmez

Evet bende öle düşünyrm hayırlısıyla alsam sonucu bi dua okutmak istyrm inşallah nasip olsun banada :)burdanda yazıcam ögrenir ögrenmez

Yaz muhakkak hayırlısı olsun ama olmazsa üzülme bence daha çok yenisiniz istediğiniz her zaman olabilir.

mrba bnde esımle adet bıtımınden 3. gunu ve 4 gunu beraber olduk adetım 27-28ınde bır oluyo su anda da kasık agrılarım bel agrım öldurecek dun gecede sabaha kadar ıstıfra ettım adet olmadan oncede bazı supheler yasamıstım ve son olarakta cok uyumaya basladım ve karın gobekte kasınmalar basladı bıde sankı gobek delıgımın ıcınden cekıstıren bısey var oda azda olsa acı verıyo acaba bndede olmus olabılırmı

esasında reglin başladıktan itibaren 10 ve 18. günler arasında hamile kalabilirsin diye biliyorum ben. benim ki de regli başlangıcının 10. gününde olmuştu. şuan reglinize kaç gün var. test ile öğrenebilirsiniz yaklaştıysa eğer.

2-3 hafta var zaten bu nısanın 2 sınde oldum 5 ınde bıttım 6 ve 7 sınde beraber olduk bıde bugun ıste

2-3 hafta var zaten bu nısanın 2 sınde oldum 5 ınde bıttım 6 ve 7 sınde beraber olduk bıde bugun ıste

Şimdi sizin 5 Nisan'da adetiniz bitti ve 6-7-8 'inde ilişkiniz oldu eşinizle. Hamile olabilir miyim mi diyorsunuz? İyi de bu neredeyse imakansız, yani ihtimal hiç bir zaman sıfır değil mutlaka ama olasılık yok denecek kadar azdır. Özellikle düzenli bir adet döngünüz varsa ve yumurtlama zamanlarınız düzenliyse maalesef ben olacağını düşünmüyorum. Çünkü zaten adet olmak demek, olgunlaşmış ama döllenmemiş yumurtaların dışarı atılmasıdır. Ve bir daha ki yumurtlama kadar döllenecek olgun yumurtalara sahip olmazsınız.

Var sayın ki bir mucize oldu ve hamile kaldınız, belirtiler hemen ertesi gün başlamaz. Bence hissetiğiniz şeyler tamamen psikolojik. Bebek isteğinizin fazla olmasından kaynaklanıyor.
Bunlar işin bilimsel yaklaşımı, ama örneğin bende evlenmeden önce başlayarak uzun bir süre doğum kontrol hapı kullandım, üstelik evlenmeden önce de adetlerim düzensizdi. 7 şubatta adet oldum ve doğum kontrol hapını bıraktım, normalde doğum kontrol hapı kullanan kişilerin 2-3 ay hamile kalamayacağı söylenir ama ben hemen hamile kaldım. Bu da belki bir mucize.

hayatta mucizeler hep olur, bilimsel olarak imkansız görünse de, belki de hamile kalabilirsiniz.

Allah gönlünüze göre versin inşallah.

acıklamanız ıcın cok tesekkur ederımm bugun adet sancısı cekıyorum ve bacaklarımm cok agrıyoo belımde aynı sekılde acaba yumurtlama zamanındamıyımm

acıklamanız ıcın cok tesekkur ederımm bugun adet sancısı cekıyorum ve bacaklarımm cok agrıyoo belımde aynı sekılde acaba yumurtlama zamanındamıyımm

kendinizi dinliyorsunu bence, bir de daha önce bu tarz şikayetleriniz olur muydu? Adet sonrası yada yumurtlama zamanı bel kasık ağrısı gibi.

adetten sonra hıc adet sancıları bel agrıları cekmemıstımm hele bacak agrılarım falan olmamıstı

Doktora gitmende fayda var, hamile bile olsan belirtilerin bu kadar kısa zamanda ortaya çıkması imkansız. Yumurta döllenecek, oradan ilerleyecek rahime düşecek, sonra rahim duvarına tutunmaya çalışacak. Ve de tutunacak. Yani belirtileri hissetmen normalde zaman almalı ve sen daha 1-2 günden bahsediyorsun.

bu zaman kadar boyle seyler yasamamıstımm hıc ve resmen adet olacakmısım gıbıı korkuyorumm yanı

bu zaman kadar boyle seyler yasamamıstımm hıc ve resmen adet olacakmısım gıbıı korkuyorumm yanı

O zaman doktora git, ne kadar çok bebek istediğini yazmışsın okudum. İnşallah gönlüne göre olur herşey ama, bence sen doktora git en güzel cevabı o verecektir sana. Çünkü adet tarihine kadar böyle sürekli kendini dinleyeceksin, en ufak şeyi hamilelik belirtisi olarak algılayacaksın. Eğer bir ihtimal varsa ona göre beklersin ama yoksa da boşuna ümitlenip üzülmezsin. Ayrıca çokta gençsin, şimdi olmasa da mutlaka olacaktır.

aglamaktan canlarım cıkıyooo psıkolojı falan kalmadıı artıkk esımden bıle bu bebek ıcın tıksınır oldumm yatakta bıle ıstemedıgım zamanlar oluyoo galıba gercekten kafayıı yedımm

Ne kadarlık evlisiniz ki? Bence bu kadar takılma, eşinle aranı bozduktan sonra ondan soğuduktan sonra bebeğin ne anlamı var ki? Bence biraz doğru düşünmeye çalış, eşinle tekrar konuşabilirsin, hissettiklerini anlatabilirsin, ne kadar istekli olduğunu söyleyebilirsin. Ama böyle , bebek için eşimden tiksiniyorum olmaz. Sonuçta sırf çocuk için evlenmiyoruz, hayatı ve sorunları da paylaşmak sırt sırta vermek için evleniyoruz. Yapma bunu hem kendine hem eşine.

Ve şunu unutma, Allah herşeyin zamanını ayarlamıştır. Sizin için en hayırlı zaman da verecektir evladınızı. Hoş belki şu an bile hamile olabilirsin, bunu şu an sadece Allah biliyor. Ama kendini üzüp, böyle stres yaparsan sana da yazık, ileri de bu sefer eşin bebek istese sen stresten , tiksindim eşimden demekten sen yapamayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…