- Konu Sahibi Mismilellaa
-
Ama canımın içi siz eşinizle 1 kere birlikte olup 1 ayda 2 kez kan testler ultrason üstüne ikinci adetin gelmiş hala hamilemiyiö diyorsun??Evet çok istiyoruz çünkü ne olmuş ben bi aksilik goremiyorum
ona onyargı denmez hayatın gercegı denırNe den bukadar onyargilisiniz
İnkar demeyelim de umut diyelimTestler ve doktor sonucuna karşı bi inkar söz konusu
Kimse sizi hamile olmadiginiza inandırmak zorunda değil.hamilesiniz dersek önyargısız mi olcaz.sizce hamileyseniz Allah tamamına erdirsinYa saolun neden bukadar on yargılı davranıyorlar bu insanlar ben anlamiyorum
Bu sizi ilgilendirmez ama azarlar gibi konuşmaya hakkınız yok burda insanlık yapıp güzel güzel anlatabilirsinizona onyargı denmez hayatın gercegı denır
gercekler belgeler var ortada sızın tutumunuz normal degıl
Yalnız siz yorum yapan herkesi azarlıyorsunuz hamile değilsiniz diyoruz diye ama neyse :)Bu sizi ilgilendirmez ama azarlar gibi konuşmaya hakkınız yok burda insanlık yapıp güzel güzel anlatabilirsiniz
Bu sizi ilgilendirmez ama azarlar gibi konuşmaya hakkınız yok burda insanlık yapıp güzel güzel anlatabilirsiniz
Bu psikolojik bi inkar. her insan umut eder lakin 5 kez kan vermek test yaptırıp ultrasona girmek ve daha sonrasında orayada inanmayıp buraya sormak bi inkardır. Bunu fark etmesi için yaZdım. Bişeylerde beklentiye girdikçe kendi elimizle onu uzaklaştırırız.İnkar demeyelim de umut diyelim
Ultrasona girmek yerine bir takvim çıkartırın doktorunuza bence de.. doktorunuzdan daha iyi faydalanmış olursunuzBir şeye daha takıldım. 40 günde sadece bir kez mi seviştiniz? Bu şekilde hamile kalmanız çok zor zaten.
40 günde bir seviş sonra otur bekle cıks bu sefer olmamış onca teste unltasona karşımı gelelimEşimle 10 aralıkta birlikte olduk adetim 1 hafta gecikti idrar testi Yaptım çıkmadı sonra defalarca kan verdim 7 günde 1, 20 günde 1,
5 kere belki daha fazla kan verdim hep değerler 1.20 çıktı daha sonra aradan bir ay geçti bir daha kan verdim yine 1.20 değerim 2 defa adette oldum ama çok az geldi. Daha sonra kadın doğuma gittim ultrasondan bakarmısınız diye baktı bişey yok dedi kanda artış olmayınca görünmez dedi bana yardımcı olun psikolojim bozuldu iyice bir ay icindede hic bi birliktelik olmadi kendimizi oraya odakladik Hamile olma ihtimalim varmı..??
bana prenses sendromu gıbı geldı habıre azarlamayın deyıp durunca cekılın kızlar once kırmızı halımızı acalım sonra mum ısıgı yakıp alcak sesle kralıcemızı karsılayalım dıyesım geldıPembe yalanlar demek ki bu durumlar icin var
Ya saolun neden bukadar on yargılı davranıyorlar bu insanlar ben anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?