Hamilemiyiimmmmmmm

Mismilellaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2019
26
11
3
26
Eşimle 10 aralıkta birlikte olduk adetim 1 hafta gecikti idrar testi Yaptım çıkmadı sonra defalarca kan verdim 7 günde 1, 20 günde 1,
5 kere belki daha fazla kan verdim hep değerler 1.20 çıktı daha sonra aradan bir ay geçti bir daha kan verdim yine 1.20 değerim 2 defa adette oldum ama çok az geldi. Daha sonra kadın doğuma gittim ultrasondan bakarmısınız diye baktı bişey yok dedi kanda artış olmayınca görünmez dedi bana yardımcı olun psikolojim bozuldu iyice bir ay icindede hic bi birliktelik olmadi kendimizi oraya odakladik Hamile olma ihtimalim varmı..??

Eşimle 10 aralıkta birlikte olduk adetim 1 hafta gecikti idrar testi Yaptım çıkmadı sonra defalarca kan verdim 7 günde 1, 20 günde 1,
5 kere belki daha fazla kan verdim hep değerler 1.20 çıktı daha sonra aradan bir ay geçti bir daha kan verdim yine 1.20 değerim 2 defa adette oldum ama çok az geldi. Daha sonra kadın doğuma gittim ultrasondan bakarmısınız diye baktı bişey yok dedi kanda artış olmayınca görünmez dedi bana yardımcı olun Hamile olma ihtimalim varmı..??
regl olduktan sonra acaba nasıl hamıle oldugunuzu dusunebılıyorsunuz ?

Üstüne görme olma ihtimali.olamazmi
ımkansız
oyle olsa kanda cıkardı zaten kan tahlılı yanılmaz
bu kadar cok kafaya takar takıntı halıne getırırsenız bu ıs uzar sıze soyleyeyım
sız kafaya taktıkca sıtresden vucut hormon salgılıyor vucut herseyı yabancı madde kabul edıyor tutmaz yanı

akısına bırakacaksınız olmayan bebegı gıdıp ultrasonda aramayacaksınız hamıleysenız anlarsınız zaten

Back
X