- 4 Mart 2020
- 53
- 27
- 25
-
- Konu Sahibi Defnegul1111
Ama 6 gun oldu yukselme ihtimali yokmu yoksa kesinm8Üzülerek 1.20 demek negatif demek
anladım tesekkur ederim5 üzeri olirsa hamile olursunuz
Geç döllenme falan olduysa yukselir belkiAma 6 gun oldu yukselme ihtimali yokmu yoksa kesinm8
Adetim4 gun gecikti referans araligi 0-5 ama deger <1.20ml/< 1.20 dir o. Birkaç defa daha yazdım bunu. Baştaki küçüktür işaretini kaçırıyorsunuz. 1.20 genelde referans değeridir.
Ama daha 1 hafta olmuş ilişki olalı. Gebelik öğrenmek için çok çok erken. Bekleyin, adet gecikirse bir daha test yaptırırsınız.
Ay ins bugun aldigim en guzel haber cok sagolunGeç döllenme falan olduysa yukselir belki
O zaman kesin negatifAdetim4 gun gecikti referans araligi 0-5 ama deger <1.20ml/
Tamam işte küçüktür 1.2 diyor. 0 da olabilir 0.2 de 1 de. Hepsi 1.20den küçük değer. Tespit edilemeyecek kadar küçük.Adetim4 gun gecikti referans araligi 0-5 ama deger <1.20ml/
CANIM BUNADA BAKARMISINTamam işte küçüktür 1.2 diyor. 0 da olabilir 0.2 de 1 de. Hepsi 1.20den küçük değer. Tespit edilemeyecek kadar küçük.
Tamam işte küçüktür 1.2 diyor. 0 da olabilir 0.2 de 1 de. Hepsi 1.20den küçük değer. Tespit edilemeyecek kadar küçük.
Neyini merak ettiniz?<1.20 BÜYÜKTÜR DEMİŞTE ONDAN
Bencede neyi tartıştınız ki bu kadar büyüktür küçüktür diye bildiğin negatif işteMatematik problemi değil ki bu iş, negatif işte gebelik yok