Merhaba adetime iki gün vardı bugün kan değerime baktırdım 22,64 çıktı ama karnımda adet olacakmışım gibi hafif ağrılar oluyo şişkinlik çok var geriliyor sanki içim kramp gibi de oluyo arada normal mi bu durum yaşayan var mı benim gibi
Merhaba adetime iki gün vardı bugün kan değerime baktırdım 22,64 çıktı ama karnımda adet olacakmışım gibi hafif ağrılar oluyo şişkinlik çok var geriliyor sanki içim kramp gibi de oluyo arada normal mi bu durum yaşayan var mı benim gibi
Adet olacak gibi yumurtalıklarım agrıyordu en çok da sol agrıyordu bebek solda benım ve göğüslerim hassasiyeti artmıştı adet gibi ama gün geçtikçe göğüs acısı dahada artmıştı
Merhaba adetime iki gün vardı bugün kan değerime baktırdım 22,64 çıktı ama karnımda adet olacakmışım gibi hafif ağrılar oluyo şişkinlik çok var geriliyor sanki içim kramp gibi de oluyo arada normal mi bu durum yaşayan var mı benim
benimde göğüslerim şişti dokunduğumda agrıyo belli ediyo kendisini. Adetime 2 gün kala agrırdı kasık agrılarım olurdu ama, daha 7 gün var ve 7 günden öncede bu belirtiler vardı.. Sonucunuzu merak ettim ???