Hamilelkk belirtsi gogus agrisi

Isge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
107
29
28
Merhaba hanimlar gecen ay yumurtlama donemimde esimle korunmasiz iliskimiz oldu iliskiden 7 gun sonra pembe bir kanama geldi sadece peceteme bulasti 10. gun tekrar biraz daha fazla pembe akintiyla beraber geldi adetim 3 gun gecikti arada goguslerim agriyip geciyo bunu nasil yorumlarsiniz gebelikte gogus agrisi arada vurup gecen oldu mu hic

Kız test yapsanaa

Ya yapicam.aslinda da adetime 3 ya da 4 gun kala yapmistim cikmamisti simdi 3 gun gecikti cikmaz diye korkumdan yapamiyorum

Yumurtlamadan 14 gün geçtiyse test yapin doğru sonuç alırsınız

Hassasiyet oldu bende hala da var mesela aşırı göğüs hassasiyeti

Hassasiyet oldu bende hala da var mesela aşırı göğüs hassasiyeti
Bende mesela stabil bi gogus agrisi yok sadece beni suphelendiren peceteye surunen pembe kanamalar adetime cok gunler varken vuran kasık sancilari oldu goguslerimin olaylardan haberi yok henuz arada agriyip geciyo

Bende mesela stabil bi gogus agrisi yok sadece beni suphelendiren peceteye surunen pembe kanamalar adetime cok gunler varken vuran kasık sancilari oldu goguslerimin olaylardan haberi yok henuz arada agriyip geciyo
Zaten adet sancısı gibi belirtileri

Olsun yap bi an önce haber ver benim içimdeki his 1 senedir var diyoda noldu sanki eninde sonunda öğrenmicezmi yap gitsin
Arkadasim da bebek yapiyordu bayagi.kafasina takmisti bu konuyu sonra cocuk icin belin belli noktalarina uygulanan hacamat varmis ondan yaptirdi hemen ertesi ay hamile kaldi insan uzuluyor negatif gorunce test yapmaya bile korkar oldum

Arkadasim da bebek yapiyordu bayagi.kafasina takmisti bu konuyu sonra cocuk icin belin belli noktalarina uygulanan hacamat varmis ondan yaptirdi hemen ertesi ay hamile kaldi insan uzuluyor negatif gorunce test yapmaya bile korkar oldum
Ala alaa nerde yaptırmış acaba hangi şehir kime yaptırmış gidip yaptırayım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…