Kız test yapsanaaMerhaba hanimlar gecen ay yumurtlama donemimde esimle korunmasiz iliskimiz oldu iliskiden 7 gun sonra pembe bir kanama geldi sadece peceteme bulasti 10. gun tekrar biraz daha fazla pembe akintiyla beraber geldi adetim 3 gun gecikti arada goguslerim agriyip geciyo bunu nasil yorumlarsiniz gebelikte gogus agrisi arada vurup gecen oldu mu hic
Adete 3 gun kala cikar miydi acaba gogus agrilari sabit mi olmaliydi hicbir fikrim yok kaygiliyimKız test yapsanaa
Yumurtlamadan 14 gün geçtiyse test yapin doğru sonuç alırsınızMerhaba hanimlar gecen ay yumurtlama donemimde esimle korunmasiz iliskimiz oldu iliskiden 7 gun sonra pembe bir kanama geldi sadece peceteme bulasti 10. gun tekrar biraz daha fazla pembe akintiyla beraber geldi adetim 3 gun gecikti arada goguslerim agriyip geciyo bunu nasil yorumlarsiniz gebelikte gogus agrisi arada vurup gecen oldu mu hic
Hmm bugun 15. gun olmasi lazim test yapayimYumurtlamadan 14 gün geçtiyse test yapin doğru sonuç alırsınız
Merhaba hanimlar gecen ay yumurtlama donemimde esimle korunmasiz iliskimiz oldu iliskiden 7 gun sonra pembe bir kanama geldi sadece peceteme bulasti 10. gun tekrar biraz daha fazla pembe akintiyla beraber geldi adetim 3 gun gecikti arada goguslerim agriyip geciyo bunu nasil yorumlarsiniz gebelikte gogus agrisi arada vurup gecen oldu mu hic
Bende mesela stabil bi gogus agrisi yok sadece beni suphelendiren peceteye surunen pembe kanamalar adetime cok gunler varken vuran kasık sancilari oldu goguslerimin olaylardan haberi yok henuzHassasiyet oldu bende hala da var mesela aşırı göğüs hassasiyeti
Zaten adet sancısı gibi belirtileriBende mesela stabil bi gogus agrisi yok sadece beni suphelendiren peceteye surunen pembe kanamalar adetime cok gunler varken vuran kasık sancilari oldu goguslerimin olaylardan haberi yok henuzarada agriyip geciyo
O zaman bi test yapmak lazim korksam daZaten adet sancısı gibi belirtileri
Yapar yapmaz haber verrr meraktan çatlaywcamO zaman bi test yapmak lazim korksam da
Ben de bayagi merak ediyorum daa icimde de bi his var yok gibi diyeYapar yapmaz haber verrr meraktan çatlaywcam
Olsun yap bi an önce haber ver benim içimdeki his 1 senedir var diyoda noldu sankiBen de bayagi merak ediyorum daa icimde de bi his var yok gibi diye
Arkadasim da bebek yapiyordu bayagi.kafasina takmisti bu konuyu sonra cocuk icin belin belli noktalarina uygulanan hacamat varmis ondan yaptirdi hemen ertesi ay hamile kaldi insan uzuluyor negatif gorunce test yapmaya bile korkar oldumOlsun yap bi an önce haber ver benim içimdeki his 1 senedir var diyoda noldu sankieninde sonunda öğrenmicezmi yap gitsin
Ala alaa nerde yaptırmış acaba hangi şehir kime yaptırmış gidip yaptırayım hemenArkadasim da bebek yapiyordu bayagi.kafasina takmisti bu konuyu sonra cocuk icin belin belli noktalarina uygulanan hacamat varmis ondan yaptirdi hemen ertesi ay hamile kaldi insan uzuluyor negatif gorunce test yapmaya bile korkar oldum
Her sehirde hacamat yapan kisiler var bence hacamatin faydasini gordu suan hamile yaptirdi ilk aydan hamile kalabildiAla alaa nerde yaptırmış acaba hangi şehir kime yaptırmış gidip yaptırayım hemen
Bunu bi araştırmak lazım ben 1 yıl önce yaptırmıştım hacamatHer sehirde hacamat yapan kisiler var bence hacamatin faydasini gordu suan hamile yaptirdi ilk aydan hamile kalabildi
Belinizden miydi pekiBunu bi araştırmak lazım ben 1 yıl önce yaptırmıştım hacamat
Kuyruk sokumu bel omuzlar boyun kafa 7 yerden yaptırmıştımBelinizden miydi peki
Tekrarlayinca belki daha iyi olurKuyruk sokumu bel omuzlar boyun kafa 7 yerden yaptırmıştım