Hamileliyin erken belirtileri boylemi sizce???

Guli007

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
734
530
23
Kizlar benim son adetim martin 23u...1haftadirda kendimi cok tuhaf hiss ediyorum...surekli başım dönüyor sanki ama çok az midemde bulaniyor 2saniyelik o kadar şiddetli değil.göğüslerimde buyume hiss ediyorum..3gundurde sol kasığımda agri oldu onun ertesi belime gecti cok fena bi agribirde akintilarim cok oldu beyaz reng islak gibi....ama korkuyorumki yalanci hamilelik ola bilir psikolojik oyle hiss ediyorum...ola bilirmi sizce bu kadar erken belirtiler bende???bu arada adetime 4gun kaldi

kac gunde adet oluyosun normalde. Yumurtlama gunu belırtısı bunkar da ondan sordum.

24 25 gunde oluyor....yumurtalama gunlerimi degerlendirdik
hm yazmıssın zaten pardon. e normal hamıle olsan belırtı gormek. yumurtlamadan sonrakı 1 hafta 10 gun ıcınde yerlesmeyı hısseden cok kısı var:)) adetten once kasıklarda ılk belırtı olmus oluyo akıntı da oyle. neden yalancı hamılelık olsun :) test yap yarın erken gebelık testı yumurtlamanın ustunden 10 gun gecmısse yani.:)

test yapin bisey kaybetmezsiniz dediklerini adet oncesi belirtilere de benziyor :)

4 gun daha bekliyecem adetden sonra test yapmayi düşünüyorum cikmazsa kotu olurum belki

test yapin bisey kaybetmezsiniz dediklerini adet oncesi belirtilere de benziyor :)
Bilmemki benimde kafam kariştiaslinda kendimde hiss ediyorum sanki hamileyim ama sonra diyorum belki hamile değilim yalanci hamilelik cok sevinmek istemiyorum

Belirtilere hiç takılıp kalmayın, adet belirtileriyle gebelik belirtisi aynı olabiliyor, bazen hiç belirti olmayabiliyor. Gününüz geçerse test yaparsınız, Gönlünüze göre olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…