hamilelilkle başlayan horlama

uyuzumben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
75
0
86
İstanbul
kızlar hamileliğimin 8. ayından itibaren horlamaya başladım.doğum yapalı 2 hafta oldu hala devam ediyor.aynı durumda olan var mı?geçer mi sizce?

son haftalarda doğru düzgün yatamadığımızdan bende de olmuştu, yatış bozukluğu dediler. doğum yapalı haftaya 3 ay olacak. sezeryan doğum yaptım ben, doğumdan sonra da dikişlerim yüzünden 2-3 hafta kadar normal yatamadığımdan devam etti ama sonra kalmadı canım.

son haftalarda doğru düzgün yatamadığımızdan bende de olmuştu, yatış bozukluğu dediler. doğum yapalı haftaya 3 ay olacak. sezeryan doğum yaptım ben, doğumdan sonra da dikişlerim yüzünden 2-3 hafta kadar normal yatamadığımdan devam etti ama sonra kalmadı canım.

teşekkür ederim cevap yazdığın için.benim 2 hafta oldu doğum yapalı.geçer inşallah.vücut kendine anca gelir diyorlar ve ödem oluştuğu için horlarsın dediler.bakalım ne zaman geçecek

teşekkür ederim cevap yazdığın için.benim 2 hafta oldu doğum yapalı.geçer inşallah.vücut kendine anca gelir diyorlar ve ödem oluştuğu için horlarsın dediler.bakalım ne zaman geçecek

bünyeye göre değişiyor vücudun toparlanması, seninki de kısa sürer inşallah :34:

cevap verecek yok mu

canım malesef bende de var bu sorun :26:çok önemsemedim fakat eşim bıdıbıdı yapmaya başladı artık benim burnum tıkanıyor hamilelikten dolayı o sırada horlama oluyor
bir süre sonra doğumdan sonra yani geçecek diyorlar.Geçmezse dooğruu k.b.b. uzmanına

bu horlama bendede çok oldu.inanırmısınız. bazen kendi sesime uyandığım oluyordu.o kadar şiddetli horluyordum.bende doğum yapalı tam 1 ay oldu.şimdi artık çok nadir horluyorum. oda hala vücudumdaki ödemi tam atamadığım için.ben hamileliğimde çok ödemliydim son anda pre eklemsiye yakalandım.acil sezayen oldum.yani hamilelik öncesi bütün problemlerimin tek sebebi aşırı ödemdi...telaş yapma geçecek.

Back