Dövme Hamilelikten sonra dövme

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

OVERnight

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
585
6
Arkadaşlar kasık kısmındaki dövmeler çok hoşuma gidiyor ancak bi arkadaşım hamilelikten sonra kasık kısmındaki dövmelerin deformasyona ugrayabileceginden bahsetti, hiç bu konuda fikri olan var mı?:KK4:

Arkadaşlar kasık kısmındaki dövmeler çok hoşuma gidiyor ancak bi arkadaşım hamilelikten sonra kasık kısmındaki dövmelerin deformasyona ugrayabileceginden bahsetti, hiç bu konuda fikri olan var mı?:KK4:

dogumdan sonra yaptırmanı tavsıye ederım.vucut cok deforme oluyor.

selamlar,benim göbek deiğimin altında enlemesine yaklaşık 20 cm boydan da 5 cm kadar bir tribal desen dövmem var.2010 ekim ayında doğum yaptım,hem de 21 kilo alarak..:KK49:
hamileliğim sırasında nasıl görüneceği konusunda sıkıntılarım vardı çünkü ineternette de hiç resim bulmamaıştım.ama hiç korktuğum gibi olmadı.göbeğimle beraber dövmem de büyüdü.gerçi bende hiç çatlak olmadı:nazar::nazar:
doğumdan 3 ay sonra eski kiloma,ve de eski dövmeme kavuştum..:KK76:
sanırım teninizle ve vücut yapınızla ilgili bir durum...

selamlar,benim göbek deiğimin altında enlemesine yaklaşık 20 cm boydan da 5 cm kadar bir tribal desen dövmem var.2010 ekim ayında doğum yaptım,hem de 21 kilo alarak..:KK49:
hamileliğim sırasında nasıl görüneceği konusunda sıkıntılarım vardı çünkü ineternette de hiç resim bulmamaıştım.ama hiç korktuğum gibi olmadı.göbeğimle beraber dövmem de büyüdü.gerçi bende hiç çatlak olmadı:nazar::nazar:
doğumdan 3 ay sonra eski kiloma,ve de eski dövmeme kavuştum..:KK76:
sanırım teninizle ve vücut yapınızla ilgili bir durum...
cnm sen çok şanslıymışın ben hamilelikte 12 kilo almama rağmen göbek deliimin altında boydan boya bi dövme var inanılmaz deforme oldu çatlaklar yüzünden olduunu sanıyorum ve düzelttirmek çok zor oluyo şimdide 2. çocuu düşündüüm için düzelttirmiyorum tavsiyem yapacağınız kadar çocuk yapın ondan sonra karnınıza dövme düşünün...

X